Web shop + SSL Certifikat

poruka: 8
|
čitano: 1.387
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

...

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 3:26 (ivicabaic).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A što će ti SSL certifikat? Potreban ti je samo ako ćeš direktno imat plaćanje karticom na svojem sajtu (bez redirekta). Ukoliko nećeš koristit to, nepotrebno. 

Ako baš želiš, postupak:

1. kupiš ga od nekoga ili još bolje kontaktiraš svog hosting provajdera i sve ti lijepo objasni

2. dobiješ upute i toeto

3. mislim da ti treba i jedna static IP, pa ti to povisuje cijenu

Tako da ti je najednostavnije kontaktirat hosting providera prije zakupa hostinga, objasnit mu šta želiš i toeto. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2015 7:45 (Thog).

0 0 hvala 0
12 godina

Static IP ti ne treba, ako koristiš shareani hosting sve oko SSLa će ti oni odraditi.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

...

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 3:29 (ivicabaic).

0 0 hvala 0
12 godina

CentOS je je os, nema veze s webshopom.

Za plaćanje ti je najbolje integrirati T-Com PayWay ili neki sličan sustav naplate s tvojim CMSom.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Web shop + SSL Certifikat

Syke, hvala na odgovoru! :)

Pitao sam za CentOS u kontekstu os s kojim mi nije potrebno plaćat zasebnu ip adresu.

Vezano za plaćanje, ako instaliram OpenCart, Magento, ili WooCommerce (WordPress) da li su te platforme kompaktibilne sa T-Com PayWay ili nekim takvim besplatnim sličnim modulom vezanim uz plaćanje na web shopovima, imate li kakav savjet ili tutorial :)

lp

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2015 16:58 (ivicabaic).
10 godina
neaktivan
ivicabaic kaže...

Syke, hvala na odgovoru! :)

Pitao sam za CentOS u kontekstu os s kojim mi nije potrebno plaćat zasebnu ip adresu.

Vezano za plaćanje, ako instaliram OpenCart, Magento, ili WooCommerce (WordPress) da li su te platforme kompaktibilne sa T-Com PayWay ili nekim takvim besplatnim sličnim modulom vezanim uz plaćanje na web shopovima, imate li kakav savjet ili tutorial :)

lp

OS na hostu u plaćanje IP adrese su ti potpuno bespotrebne stvari. Web shop trgovinu možeš imati i na najobičnijem shared hostingu, isto kao i SSL certifikat bez dedicirane IP adrese. Sve plaforme su kompatibilne sa svim sustavima za plaćanje.

9 godina
neaktivan

...

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2015 20:24 (ivicabaic).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice