Izrada weba

poruka: 14
|
čitano: 1.606
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Izrada weba

Trazim nekoga koji je sposoban napraviti mi web sa .tk domenom ako nije problem neki veliki....treba mi za clan i stvarno bi zelio imati ja sam pokusao raditi web ali nista od toga ne ide mi Smijeh pa molim vas ako netko zna i ako mi hoce napraviti neka mi posalje na pp xfire ili msn .....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Izrada weba
Nike iD 10 kaže...

Trazim nekoga koji je sposoban napraviti mi web sa .tk domenom ako nije problem neki veliki....treba mi za clan i stvarno bi zelio imati ja sam pokusao raditi web ali nista od toga ne ide mi Smijeh pa molim vas ako netko zna i ako mi hoce napraviti neka mi posalje na pp xfire ili msn .....

Jesi li voljan platiti nečiji trud? Nevinašce 

Čemu forumi kad imamo google... :D
15 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Nike iD 10 kaže...

Jesi li voljan platiti nečiji trud? Nevinašce 

recesija Smijeh ja sam samo pitao ako netko hoce novac onda nista ja znam da imam nekoga koji ce to napraviti meni kao frendu a ne naplacivati.....

16 godina
Izrada weba

Svi se samo izvlačite na recesiju Cool

Što kad prođe recesija, što onda? Osmijeh

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nike iD 10 kaže...
Ivan M. kaže...
Nike iD 10 kaže...

Jesi li voljan platiti nečiji trud?  Nevinašce

recesija Smijeh ja sam samo pitao ako netko hoce novac onda nista ja znam da imam nekoga koji ce to napraviti meni kao frendu a ne naplacivati.....

Onda daj to nekome tko će ti napraviti web "kao frendu". Ja bi ti napravio, ali nas dvojica nismo frendovi i naplatio bih ti svaku minutu izrade.

Je da bi dobio profesionalnu uslugu, ali hej, nas dvojica nismo frendovi pa ništa od toga.

Samo jedna opaska nevezana za temu. U današnjem biznisu nema prijateljstava. Napravim ja tebi, napraviš ti meni, ali ništa bez računa.

Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha
16 godina
neaktivan
Izrada weba

I ja volim prijatelje. Budete mi prijatelji?! Treba mi pokositi travu u vrtu...

Pala mi je divna usporedba sad na pamet... Prijatelji služe da ti motaju travu, a ne da kose!!! Cool

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

web je napravljen.LOCK!

17 godina
neaktivan
Nike iD 10 kaže...

web je napravljen.LOCK!

Jel možemo vidjet taj web?

Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha
15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Nike iD 10 kaže...

"

Proxy Error

The proxy server received an invalid response from an upstream server.
The proxy server could not handle the request GET /.

Reason: Error reading from remote server"

oko za oko,pasta za zube
15 godina
neaktivan

a

adasdasdasda adasdasdasda
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2009 15:20 (Nike iD 10).
16 godina
neaktivan

Nevjerujem da ce neko sve to napraavit besplatno,ako platis ja cu napravit..Besplatno nazalost ne....

15 godina
neaktivan

imam vec web Iznenađen

16 godina

Eto, zašto da netko gubi vrijeme na ono što mu neće biti plaćeno, kad ima besplatnih templetaCool

Sad kad imaš web, nadam se da neće stajat uzalud, valjda ga mislite i održavat, ne Cool

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice