Da ostane ovako kako je sad?
9 | Da |
---|---|
6 | Ne |
Da ostane ovako kako je sad?
9 | Da |
---|---|
6 | Ne |
Nece ovaj izgled/dizajn ostat zauvijek, jednom ce morat doc do promjene (da ne dosadi), zato se sad isprobavaju neke nove kombinacije koje bi mogle doci u opticaj ove zime tj. nakon cca. 6 mjeseci od otvaranja bloga.
...ili bi vi da zauvijek ostane ovakav dizajn?
1 | neka zauvijek ostane ovako |
---|---|
0 | minimalna promjena, moze |
13 | svakako novi, za 6-10 mjeseci |
Bezobrazno je i nekulturno brisati nečije komentare na blogu koji nisu niti uvredljivi niti prosti niti bilo šta negativno!!!
Konkretno se to odnosi na moj komentar za "Free vs.Paid" članak u kojem sam napisao da večina ljudi koristi "paid" proizvode zbog "Install and Forget" načina korištenja istih ali i da uz ispravnu konfiguraciju free proizvoda poput CIS-a se također može postići vrlo visoka zaštita uz relativno malu interakciju.
Također sam i objasnio na koji bi se način CIS trebao iskonfigurirati da ne gnjavi previše.
Moj komentar je po meni bio u okvirima teme dotičnog članka ( free vs.paid ) i ja zaista ne vidim razloga za njegovo brisanje!!!
Ako netko napiše članak "free vs.paid" i u svom se tekstu prikloni jednoj strani normalno je da će netko tko je iz drugog tabora kontrirati!
Za šta onda služe "komentari" ako ne za komentiranje napisanog članka!
Isključite onda komentare ako ne želite da ljudi izraze svoja stajališta i mišljenja
Lijepi pozdrav onome tko ga je obrisao!!!
Andi ne očajavaj. Zar ti je toliko stalo što je obrisan tvoj post? Nasmješi se i uživaj
Andi ne očajavaj. Zar ti je toliko stalo što je obrisan tvoj post? Nasmješi se i uživaj
Hvala giga na ohrabrenju ali nije u redu , u najmanju je ruku nekulturno!!!
pobrisano je jer si bas ti napravio litaniju i bas ti potenciras te svoje TABORE. i pobrisano je jer se pocelo iza te tvoje litanije kotit neprimjereni komentari. onda nece bit nijedan.
imas temu na forumu gdje se uredno izivljavate i trazite sveti gral po otpadu poluproizvoda. DOSLOVNO MALTRETIRATE TAJ DRUGI "TABOR".
na blogu to nece proc. nece se preselit litanije sa foruma.
ako je pisac na blogu iznio svoj osobni stav,onda ga je iznio jer ima pravo i jer odrzava blog. bilo tko od 3-4 covjeka koja rade na njemu IMAJU PRAVO napisat neko svoje misljenje.
i koji qua si napisao u KOMENTARU,aloooo ,komentaru ,cijeli tutorijal kako podesit comodo? jel to dovoljno govori o histericnom ponasanju?
a osim toga imamo OBJEKTIVNU I KVALITETNU recenziju comoda na blogu.
tamo po forumskoj temi orgijajte koliko hocete i krpite 6 u 1 nakaradna rjesenja, te masirajte ljude.
BLOG NE TRPI TABORE NITI NEOBJEKTIVAN SADRZAJ!!!
jel ko mene vidio da nesto po blogu piskaram sto se meni svidja? NIJE!
Gle Andi ne trebaš se previše brinuti oko tih stvari. Napisao si komentar, tamošnji modovi ga obrisali i to je to.
@torrente
Moć čini čuda od čovjeka. Popusti malo ako se dečko potrudio, riječ je o blogu, ne o svetom pismu AV svijeta.
@torrente
Moć čini čuda od čovjeka. Popusti malo ako se dečko potrudio, riječ je o blogu, ne o svetom pismu AV svijeta.
ne lijepi meni etiketu e-mocnika. osim toga,ja to nisam ni pobrisao,a jos je manje bitno tko je.
lik je napisao komentar VECI od clanka, u kojem se on nasao uvrijedjen urednikovom konstatacijom i dosao je rafalno istovarit ono sto je vec istovario 768 puta na forumu.
Ne etiketiram nikoga, ali se osvrćem i na ovaj tvoj post gore. Fino mu objasniš da malo smanji doživljaj i to je to. Budući da Andi želi biti koristan možda može nekada sudjelovati i napisati vam koji post. Nemoj se odmah naći uvrijeđen, ali ti si prvi komentirao pa sam se samo nadovezala.
nego sto je ono gore "moc cini cuda od covjeka"? to nije etiketa?
ja cak i ne glasam u ovim gore anketama, ne mijesam se u dizajn,oblik slova,raspored...u nista zivo se ja ne mijesam na blogu.
decki sam prvi dan rekao "samo naprijed,necu vam se mijesati, zanima me samo sadrzaj". eto neka oni sad potvrde.
koliko god ja tebi ili nekom izgledao kao destruktivni lik u necem zajednickom,evo njih,pa neka to demantiraju. ali si zaboravila moje postove? ja BJEZIM od situacija da napisem nesto sto bi SLUTILO da to favoriziram. odbijam napisat vijest iz avire ili emsisofta,jer bi to bilo protumaceno..."eno ga,kenjka po svome".
i sad ti predlazes,da uvedemo andija i da on nesto "korisno" napise...po mogucnosti objektivno LOL.
sav sadrzaj je do sada objektivan i ostat ce objektivan.
Ako netko napiše članak "free vs.paid" i u svom se tekstu prikloni jednoj strani normalno je da će netko tko je iz drugog tabora kontrirati!
Ja se uopće nisam priklonio niti jednoj strani, ja čak favoriziram paid, nemam pojma gdje si ti izvukao moju naklonjenost paid programima.
btw nemam pojma tko je to obrisao, možda je netko slučajno.
Opet ti kažem da ne shvaćaš namjeru mojih postova. A uostalom što tebe i briga što neka likuša sa foruma misli o tebi i daje li ti neku etiketu? Samo nemojmo se upuštati u razgovore o objektivnosti i favoriziranju, nije pogodan trenutak za takve stvari.
tako je, ne shvacam ja nista. dovoljno mi je shvatit da ne prismrdim na onu temu gdje su svi pametni, od onih sto nemaju lipe za softver do onih sto nemaju za kupit posten pc ,te nemogu zavrtit av koji jede 100mb. imam jos 15 dana i tema mi ispada iz rubrike aktivnih tema, tako da je nikako nemam na vidiku.
ali to ne znaci da cu ostat ravnodusan na sirenje tog oblika kube i kolere na blog.
tako je, ne shvacam ja nista. dovoljno mi je shvatit da ne prismrdim na onu temu gdje su svi pametni, od onih sto nemaju lipe za softver do onih sto nemaju za kupit posten pc ,te nemogu zavrtit av koji jede 100mb. imam jos 15 dana i tema mi ispada iz rubrike aktivnih tema, tako da je nikako nemam na vidiku.
ali to ne znaci da cu ostat ravnodusan na sirenje tog oblika kube i kolere na blog.
ne rade svi u komunalcu-cistoci da imaju love lko ti
i mozete vodit tog licemjera sto je gladan zahvala,sa sobom pod ruku.
Vidim da je ovdje nocas bila zesca rasprava o komentaru i brisanju istog pa samo da se javim da sam ga ja obrisao.
Za komentar smatram kad neko pohvali, kritikuje ili predlaze nesto u granicama normale a ne da se pise komentar i svoje neko vidjenje kao da je on sam autor posta (NHF).
Torre ima pravo kad kaze da je komentar bio veci od posta, zao mi je sto sam ga morao cijelog izbrisat a ne samo dio (svidjelo mi se ono kad je rekao da na blogu ima interesantih stvari i da ga treba pratit jer se moze dosta naucit...izmedju ostalog).
Velika vecina njegovog posta je upucena na postavke njemu najdrazeg AV programa CIS-a (i meni je najdrazi ali ga ne nabijam svima pod nos, program je free i svi ga mogu isprobat a ako zapnu imaju cijelu recenziju CIS-a na blogu ili u AV temi na forumu).
Vecina tog komentara je mogla ici pod CIS recenziju tj. da se predlozi da se to napise (ako vec i nije).
Nakon tog komentara poceli su neki komentari koju su poceli poprimat raspravu u obliku svadje kao na forumu a to stvarno nema smisla pa sam zato sve obrisao (za dobrobit svih).
Slobodno i dalje ostavljajte kometare (ovo je prvi koji je obrisan, nadam se i jedini).
PEACE
khmm, da pitam jel vidite vi tamo IP adrese i možete li zatražit ukoliko hoćete IP ili identitet osobe koja je posjetilac na blogu ili bilo što slično što može na bilo koji način ugroziti privatnost registrirane ili neregistrirane osobe od davatelja usluge ili kako to već ide tamo?
... i nadam se da nisam dosadan, ali ću još jednom zamoliti da napravite recenziju Symantec Endpoint Protection 12.1, možda niste uočili da sam to već zatražio ali na ultimativnoj
odgovor može i na PP
TIA
Prvo da odgovorim @djigiju
Hvala na objašnjenju zašto si obrisao moj komentar, bio je predugačak i neprikladan za komentar već je više bio za neku recenziju o CIS-u.
Da si me barem obavijestio da si obrisao i zašto, ne bih onda ni započinjao sve ovo jer ipak sam se potrudio sve ono napisati!
Tema članka je "Paid vs.Free" i nije nikakvo čudo da netko napiše zbog čega su mu draži "paid" proizvodi a netko zbog čega favorizira "free" proizvode,kaj ne?
BTW.Uopće nisam stigao primjetiti neke druge komentare iza mojega,kaj je bilo tak grdo?!?
Peace
A sada @torrente eh torente...
"...bas ti potenciras te svoje TABORE..."
To nije istina,ne potenciram ja ništa,samo se osvrćem i komentiram temu članka ( paid vs.free )
"...gdje se uredno izivljavate i trazite sveti gral po otpadu poluproizvoda. DOSLOVNO MALTRETIRATE TAJ DRUGI "TABOR".
Kaj ti briješ "tražimo sveti gral po otpadu poluproizvoda",kaj ti je CIS poluproizvod (ono drugo neću ni komentirat)
"...ako je pisac na blogu iznio svoj osobni stav,onda ga je iznio jer ima pravo i jer odrzava blog. bilo tko od 3-4 covjeka koja rade na njemu IMAJU PRAVO napisat neko svoje misljenje..."
Naravno da imaju pravo,sve pet ali kaj ja nemam PRAVO iskomentirat SVOJ OSOBNI STAV ako ste ponudili "komentare" ispod članka?
"...jel to dovoljno govori o histericnom ponasanju?"
Ako je netko od svih nas "histeričan" onda si to ti,pa pogledaj malo unazad na koje načine se izražavaš sa nekime tko ne dijeli sa tobom ista mišljenja,kaj baš uvijek moraš nekoga izvrijeđati i pokušat ga omalovažit na sve moguće načine?
"...tamo po forumskoj temi orgijajte...te masirajte ljude.
" NO KOMENT!!!
"...BLOG NE TRPI TABORE NITI NEOBJEKTIVAN SADRZAJ!!!"
U tome se slažem i baš zato sam napisao svoj komentar jer smatram da se prevagnulo na "paid" stranu!
"...u kojem se on nasao uvrijedjen urednikovom konstatacijom"
Nisam se ja uvrijedio na nikoga a pogotovo ne na medu jer ga poštujem i smatram ga kao vrlo korisnog i vrijednog člana našeg malog svijeta, osjetio sam da je u svom članku prevagnuo na "paid" stranu ( možda sam krivo zaključio, ali nema veze) i napisao sam svoj komentar o "free" strani bez ikakvih omaložavanja,uvreda i konstatacija da "paid" niš ne valja i da je "free" najbolji itd.
"...dovoljno mi je shvatit da ne prismrdim na onu temu gdje su svi pametni, od onih sto nemaju lipe za softver do onih sto nemaju za kupit posten pc ,te nemogu zavrtit av koji jede 100mb."
Opet urede i omaložavanja (zna se protiv koga si ovo rekao)!!!
Budi malo kulturniji i pokaži malo poštovanja ljudima i sve će biti OK!
Peace
Prvo da odgovorim @djigiju
A sada @torrente eh torente...
Sada meni jel'? Da vidim gdje sam se to priklonio komercijalnim programima.
Budi malo kulturniji i pokaži malo poštovanja ljudima i sve će biti OK!
Peace
dapace, ti si u principu neiskvaren i nema zla u tebi. samo sadrzajno ponavljas u nedogled jedno te isto i postajes jako naporan. ne vidim to ja, to vidi jos hrpa ljudi. no nebitno,bitno je da si iskren i vidi se da nisi iskvaren.
u svijetu licemjernih gadova,koji slade dok pisu i zeljni su uzejavnih palcica put gore...e tih na onoj temi imas dosta. te gadove cu uvijek vrlo rado izvrijedjat i prozvat.
vidis kako su tebe iskoristili za pasivno obracanje meni ;)
ako ne vidis,poprati nanovo cijeli sadrzaj. isto tako znam da su te zatrpali pm porukama,siroti andi,jel vidis kakvo je djubre torrente.
sve vam se zna i stoga vam je bolje gledajte svoga posla,a ostavite ljude na miru.
i ne budite ljigavi falsifikati, nije nekultura nekom rec da ga smatras smradom, nekultura je tapsat ga po ramenu i smjestat mu kad se okrene.
a sad dosta offtopica i neka se ovo sve brise od one gore zadnje ankete i osim ontopic sizgoreo posta.
@kingmedo
Evo kad baš hoćeš...
"S obzirom da pišem svoj osobni stav dat ću svoj sud.
Zamislite stavit nekom-manje informatički upućenom- prijatelju Avast 6 i Comodo Firewall na PC. Sutra bugoviti Sandbox u Avastu poblokirao pola PC-a, a Comodo zablokirao pristup mreži. PC jedva radi, a dva vrlo dobra programa su na njemu.
To je vrlo moguć scenarij i za to je lijek paid program-Internet Security."
SLAŽEM SE!
Peace
khmm, da pitam jel vidite vi tamo IP adrese i možete li zatražit ukoliko hoćete IP ili identitet osobe koja je posjetilac na blogu ili bilo što slično što može na bilo koji način ugroziti privatnost registrirane ili neregistrirane osobe od davatelja usluge ili kako to već ide tamo?
... i nadam se da nisam dosadan, ali ću još jednom zamoliti da napravite recenziju Symantec Endpoint Protection 12.1, možda niste uočili da sam to već zatražio ali na ultimativnoj
odgovor može i na PP
TIA
Mogu vidjeti IP adresu ali to ni na koji način ne mogu iskoristiti da ugroze tvoju privatnost, bio registriran ili neregistriran posjetioc.
odgovor može i na PP
TIA
Mogu vidjeti IP adresu ali to ni na koji način ne mogu iskoristiti da ugroze tvoju privatnost, bio registriran ili neregistriran posjetioc.
Mozes li nam objasnit kako se to moze vidjeti IP adresa?
THX
ti si egzekutivan na tom blogu? ili i sam vodiš jedan?
THX
dakle ne može se ili ukoliko se i može još ne kontate način kako?
http://pcsplace.com/design-code/how-to-find-display-ip-address-of-your-website-blog-visitors/
Using the Google AJAX API script dio
ti si egzekutivan na tom blogu? ili i sam vodiš jedan?
THX
dakle ne može se ili ukoliko se i može još ne kontate način kako?
Nemam veze s tim blogom niti posjedujem blog na blogspotu. Jednostavno znam jer se bavim takvim stvarima. Ne znam zašto si toliko zabrinut za svoju IP adresu?
Nemam veze s tim blogom niti posjedujem blog na blogspotu. Jednostavno znam jer se bavim takvim stvarima. Ne znam zašto si toliko zabrinut za svoju IP adresu?
nije bitno zašto i jesam li uopće, bitno je da se može, a to je jedino što me interesira i to sam pitao, naravno da se saznanjem IP adrese može ugroziti privatnost... i ne samo to
Hvala za link ali mislim da nam to nije u interesu niti nas tako nesto interesira.
Nas blog je cist' obrazovnog karaktera.
ja to nigdje u postavkama ne vidim. ima samo graficki prikaz statistike dnevne posjete,iz koje regije (zemlja,croatia,india..isl), koji OS i koji browser.
nije bitno zašto i jesam li uopće, bitno je da se može, a to je jedino što me interesira i to sam pitao, naravno da se saznanjem IP adrese može ugroziti privatnost... i ne samo to
Samo zvučiš zabrinuto, jesi ili nisi, neznam. Što se tiče same privatnosti, maksimalno što se može saznati jest tvoj ISP, približna lokacija i to je to. Sve ovisi o tebi i koliko svojih podataka izlažeš. Ako si oprezan, nemaš se čega bojati.