Pozdrav ako mi moze pomoc,prijatelju sam radio sistem i sve je radilo kako treba. Poslije nekog vremena kada je htjeo upaliti racunar izbacilo mu je safemode,safe mode with network...start windows normality i na sto god da odem ponovo se pokrene racunar. Pokusao sam restartirati bios,pregledavo graficku,RAMove,HDD,citace,cistio sve sto sam mogo ali opet isto,pa ako moze iko da mi pomogne. Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što znači da si pregledavao dijelove? Jesi probao napraviti memtest na memoriji, testirati disk, provjeiti temperature? Pokušaj ubaciti bootabilnu Linux live distribuciju pa vidi što se događa.
ma u njega je stari kompjuter pentium 3 i tu nema pomoci upali se i opet se javi one opcije safe mode ...
Pozdrav ako mi moze pomoc,prijatelju sam radio sistem i sve je radilo kako treba. Poslije nekog vremena kada je htjeo upaliti racunar izbacilo mu je safemode,safe mode with network...start windows normality i na sto god da odem ponovo se pokrene racunar. Pokusao sam restartirati bios,pregledavo graficku,RAMove,HDD,citace,cistio sve sto sam mogo ali opet isto,pa ako moze iko da mi pomogne. Hvala
ma u njega je stari kompjuter pentium 3 i tu nema pomoci upali se i opet se javi one opcije safe mode ...
Pa jel sad ti trazis pomoc ili konstatiras da nema pomoci?
Pa jel sad ti trazis pomoc ili konstatiras da nema pomoci?
- Koristi tražilicu, stalno se otvaraju teme za iste probleme.
http://www.bug.hr/forum/search/topic/?txt=xp+boot&ss=t&sa=&t=&f=41&sort=act