Windows XP boot problem zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.035
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
windows xp (sp3) se nece upaliti

Pozdrav ako mi moze pomoc,prijatelju sam radio sistem i sve je radilo kako treba. Poslije nekog vremena kada je htjeo upaliti racunar izbacilo mu je safemode,safe mode with network...start windows normality i na sto god da odem ponovo se pokrene racunar. Pokusao sam restartirati bios,pregledavo graficku,RAMove,HDD,citace,cistio sve sto sam mogo ali opet isto,pa ako moze iko da mi pomogne. Hvala

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Windows XP boot problem

Što znači da si pregledavao dijelove? Jesi probao napraviti memtest na memoriji, testirati disk, provjeiti temperature? Pokušaj ubaciti bootabilnu Linux live distribuciju pa vidi što se događa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Windows XP boot problem

ma u njega je stari kompjuter pentium 3 i tu nema pomoci upali se i opet se javi one opcije safe mode ...

13 godina
neaktivan
Re: windows xp (sp3) se nece upaliti
nisvet123 kaže...

Pozdrav ako mi moze pomoc,prijatelju sam radio sistem i sve je radilo kako treba. Poslije nekog vremena kada je htjeo upaliti racunar izbacilo mu je safemode,safe mode with network...start windows normality i na sto god da odem ponovo se pokrene racunar. Pokusao sam restartirati bios,pregledavo graficku,RAMove,HDD,citace,cistio sve sto sam mogo ali opet isto,pa ako moze iko da mi pomogne. Hvala

nisvet123 kaže...

ma u njega je stari kompjuter pentium 3 i tu nema pomoci upali se i opet se javi one opcije safe mode ...

Pa jel sad ti trazis pomoc ili konstatiras da nema pomoci?

battlelog: b4stardo_CRO
11 godina
neaktivan
Re: windows xp (sp3) se nece upaliti
Bastardo kaže...

Pa jel sad ti trazis pomoc ili konstatiras da nema pomoci?

{#}

14 godina
Re: Windows XP boot problem
nisvet123 kaže...

- Koristi tražilicu, stalno se otvaraju teme za iste probleme.

http://www.bug.hr/forum/search/topic/?txt=xp+boot&ss=t&sa=&t=&f=41&sort=act

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.3.2014 17:46 (Valentin17).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice