lijep pozdrav...kupio novi komp, i5,660ti itd...uglavnom problem je sto ne mogu ucitati niti jednu jedinu iso sliku, iso file kak god hocete to zvati,znači prenesem image u power iso,zapocnem extract i onda mi otvori praznu mapu ili neke cudne fajlove,probao desetak image-a,NITI JEDAN NE ZELI OTVORITI :( ... probao sve to na laptopu win 8 32bit tamo sve otvara bez problema, probao sam i sa daemon toolsom,alcohol 120 i jos par njih i jednostavno ne zeli extractati, windowsi su svjeze instalirani (jucer kupljen komp) dva razlicita windowsa sam probao, googlao sam nest malo al bez koristi, ak je imao mozda ko slican problem ili zna rijesenjem bio bi zahvalan...
Win 7 64 bit problem power iso
- poruka: 9
- |
- čitano: 3.091
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja koristim deamon tools i nemam problema s tim . sto se tice extractanja a da probas 7-zip, winrar ili neki drugi alat koji sluzi arhiviranju i izvlaćenju(extraktiranju) datoteka? mozda grijesim ali nekako si mislim da sam na dobrom putu .
probaj pa javi
pozz
nasao sam rijesenje,malo cudno al radi, one slike (image) koje mi ne zeli otvoriti na 64bit sustavu otvorim preko mreze (wireless),znaci na laptopu sheram sliku,onda otvorim tu sliku s kompa na laptopu i pokrene se normalno...hmm malo cudno za objasnit,uglavnom rijesen problem...nego sad je drugi problem :( ... jebe*o dam 10 000kn za komp i onda tjedan dana nemogu pokrenuti normalno igru da me ne izbaci van,vec 5 vrsta windowsa isprobao, na desetina drivera za graficku,al svejedno svakih 5min dobim poruku "display driver stopped responding and has recovered" ima neko riješenje?
imas problema sa driverima za nvidijinu karticu ukloni kompletno znaci skini driversweeper onda na novo instaliraj
Ne vjerujem da je problem u grafičkoj kartici, problem je u driverima, trebao si probat neke starije verzije drivera sa Nvidia stranice ili novije ako nisi imao najnovije, svakako instalirati sve nadogradnje za OS, nadograditi BIOS matične i možda bi bilo OK.
nadogradio sam bios,instalirano 15 vrsta drivera,normalno brisao stare drivere u safe modeu, driver sweeper, instalirano par vrsta windowsa i svejedno dobijem artifekte u igrama i izbacuje van...tak da nemam vise sta pokusati
edit: i napravio update windowsa...
onda salji grafu na servis, moze bit da je nekompaktibilno od strane nvidie ili greska u kartici
poslano na servis, trenutno sam na GTS 450 i sve radi super...