Trojan @ winamp.com

poruka: 6
|
čitano: 2.044
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Trojan @ winamp.com

eto nakon full formatiranja svih diskova, prva stvar nakon instalacije windowsa.... skinem winamp sa službene stranice i pokupim trojanca {#}

mbam dektektirao 9 trojanaca, al ih nije uspio izbrisat, good luck

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trojan @ winamp.com

Ja ovdje vidim samo neki Teranium updater a ne Winamp.

Nema šanse da si pokupio trojanca dok si skidao Winamp sa službene stranice.

Očito ti je ovaj driver pack pun gamadi.

World Championships: 7, GP started: 272, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,447

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Trojan @ winamp.com

hm... Win7 je original, koristim ga već godinu dana i nikakvih problema nisam imao...

Teranium updater, ili u procesima (messenger.exe) mi pri dizanju windowsa drži procesor na 100% i moram ga "killat" preko task managera

Osim tog updatera iskočilo mi je par popupova na kineskom, no nemam screenshot

jedina stvar koju sam instalirao prije winampa je chrome, tako da... neznam....

16 godina
neaktivan
Trojan @ winamp.com

Kakav ti je to driver pack?

Moguće da je to trojan pack:)

World Championships: 7, GP started: 272, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,447

5 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Trojan @ winamp.com

Nije moguće zaraziti se potpuno legitimnom aplikacijom ako je preuzeta sa službenog izvora. Osim toga, kako Ivo kaže, driver pack je očito maliciozan. HitmanPro za dodatnu provjeru jer po simptomima ponašanja koje opisuješ očito ti je OS zaražen.

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trojan @ winamp.com

Skeniraj ti računalo sa malwarebytes, ikarusom/asqeuareom, instaliraj neki fw i stavi sve na max, te provaj maknit sa hijackthis ono sto ti se cini sumljivim (ako se razumis)...

Predpostavljam da si se zarazio u vrijeme kada je winamp bia exploitan a na binary bindano to upravo sto si skinia... Bilo bi zanimljivo ako imas taj exe jos uvik kod sebe. Volio bih ga analizirati.

There's no phone, no lights, no motorcar Not a single luxury Like Robinson Crusoe It's as primitive as can be We been spending most our lives Living in an Amish paradise
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice