Torrent problemi - ne mogu završiti download

poruka: 4
|
čitano: 961
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Već neko vrijeme muči me isti problem - ne mogu kompletirati torrent do kraja i najčešće mi zapne na 98-99% ili mahom na preko 90%.

Skidam pomoću Synology Download Stationa, ali situacija je ista ako pokušam i pomoću uTorrenta na kompu ili Transmissiona na kompu.

Kao da mi nešto ne dozvoljava da skinem takve torrente do kraja. Mahom je riječ o torrentima u HD-u, s 1 seederom i 1-2 leechera s rarbg-a. Napominjem da mi je prije uredno downloadalo torrente takvih karakteristika.

Ima netko sličan problem? Ili ideju kako riješiti taj problem, može i privatna poruka. Bio bih jako zahvalan!

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Re: Torrent problemi - ne mogu završiti download

Pa klikni info dole peers kako se zove pa vidi jeli tko od njih ima 100% i jeli skidas od njega, ako nitko nema 100% normalno da nemozes skinuti kad nitko nije skinuo 100%.

9 godina
neaktivan

Ne mogu vidjeti u Synlogy Download stationu jer nemam te opcije. Preko PC-a i uTorrenta rijetko skidam velike file-ove (od 10+GB), stoga ne mogu provjeriti.

Ali za sve te torrente piše na rarbg-u da imaju jednog seedera i minimalno jednog leechera. Prije sam uredno mogao skinuti sve takve fileove, od nedavno više ne mogu, jer stanu na cca 99% i više ne idu.

Vjerujem da je problem softverski.

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Re: Torrent problemi - ne mogu završiti download

3:44 imas peers, nekoliko sekundi idii nazad kako vidit peers.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice