Software za web kameru na laptopu

poruka: 3
|
čitano: 9.003
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Lap - cam

Jednoj curki slagao sam laptop, eMashines E525, koji ima integriranu kameru. OS je Win7 Ultimate 64bit. Problem je sto windowzi ne prepoznaju cameru. Nikakav poseban softwer nije dobila za nju, a sa sluzbene stranice moguce je skinuti samo driver, koji se uredno instalira. U msn-u radi kamera, ali curka ima zelju da se slika uz pomoc nje! LoL!

Da li neko zna koji free programcic za to ili nesto sl. Uglavnom da se ona moze poslikati... :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Lap - cam
Renac_ck kaže...

Jednoj curki slagao sam laptop, eMashines E525, koji ima integriranu kameru. OS je Win7 Ultimate 64bit. Problem je sto windowzi ne prepoznaju cameru. Nikakav poseban softwer nije dobila za nju, a sa sluzbene stranice moguce je skinuti samo driver, koji se uredno instalira. U msn-u radi kamera, ali curka ima zelju da se slika uz pomoc nje! LoL!

Da li neko zna koji free programcic za to ili nesto sl. Uglavnom da se ona moze poslikati... :S

jesi vidio na tipkovnici neku kombinaciju Fn + "neto" za pokretanje kamere? meni je na lenovo T410 Fn+F6 i onda dobijem kameru za fotkanje ili filmiće + korekcije zvuka

e da, a da je ti poslikaš?!

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 23:25 (sasa).
16 godina
neaktivan
RE: Lap - cam

nazalost nisam zamjetio nikakvu tipku ili kombinaciju koja bi to ukljucila.. s tim da sam preletio okom preko quick guida u pdf.u.

Ma reko sam ja njoj, uzmi fotic pa se slikaj kolko zelis, ali zene su zene... :P

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice