Ovako ekipo posto sam dugo vremena imao epson i veceras sam presao na canoni sad me zanima koji program koristiti za scaniranje?
Epson je ima epson scan!
Ovako ekipo posto sam dugo vremena imao epson i veceras sam presao na canoni sad me zanima koji program koristiti za scaniranje?
Epson je ima epson scan!
zna li tko!
Pa valjda si dobio program s uređajem
Ako nisi dobio nikakav softver za skeniranje, uglavnom možeš koristiti i IrfanView - opcija Acquire; naravno, ako ti treba nešto naprednije, morat ćeš tražiti dalje...
Windows Fax and scan na windows 7 i 8 vec ga imas instaliranog
Al pise mi da nije scaner detektiran a sve sam drivere uredno instalirao!
Inace radi se o canonu mp190 !
ma vec sam skinuo to i sve po instalirao ali ocito nesto ne sljaka!
-ako nije detektiran ne može biti instaliran. Provjeri, usb i scanner. Akoje nešto od tog neispravno uobičajena posljedica je da ne radi (dok se kvar ne otkloni). Možda loš kabel...
btw, svaki grafički soft ili utils kao npr Fastoneview ima opciju scan, pa čak i word. Naravno, prije tog je potrebno instalirati driver na ispravnom PC+scaneru.
-ako nije detektiran ne, može biti instaliran. Provjeri, usb i scanner. Akoje nešto od tog neispravno uobičajena posljedica je da ne radi (dok se kvar ne otkloni). Možda loš kabel...
btw, svaki grafički soft ili utils kao npr Fastoneview ima opciju scan, pa čak i word. Naravno, prije tog je potrebno instalirati driver na ispravnom PC+scaneru.
Ma rijesio sam sve tako da sam napravio reinstall drivera!