Skoro svaki put kad upalim komp rezolucija mi je na 1280x800 a reza za moj monitor je 1680x1050...Ima netko neku ideju koji bi razlog tome mogao biti, mozda kabel ili nestu drugo?
PLZ HELP :)
Skoro svaki put kad upalim komp rezolucija mi je na 1280x800 a reza za moj monitor je 1680x1050...Ima netko neku ideju koji bi razlog tome mogao biti, mozda kabel ili nestu drugo?
Naravno da imam dobre drivere :)
Rezolucija se promjeni na "prirodnu" no nakon sljedeceg paljenja opet ista shema....
jesi skinio drivere sa offical stranice od proizvodaca graficke kartice ? pokusaj otici desni klik na pozadinu-> razlučivost ekrana-> i tamo stavi 1680x1050 - za win 7
a ako imas win xp odi desni klik svojstva-> postavke i tamo stavi 1680x1050 pixela
Naravno da jesam :P
Sve je kak treba biti, a ovo za win 7...DA to sam isto napravio ali opet se prilikom paljenja prebaci na nizu rezu i opet moram stavljat :S
Nije...komp je
Naravno da jesam :P
Sve je kak treba biti, a ovo za win 7...DA to sam isto napravio ali opet se prilikom paljenja prebaci na nizu rezu i opet moram stavljat :S
da nije mozd u monitoru problem ?
Ne jer je radio dobro...pa ima vec skoro god dana..
Evo ako nekoga zanima problem je bio u kablu, kupio sam DVI i sad radi bez premca.