Problem pdf

poruka: 8
|
čitano: 3.052
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem pdf

Pozdrav svima!

Prvi post (whuhu!)

Ovako, imam skeniranu knjigu u pdf formatu na način da su dvije stranice umanjene na jednu stranicu. Htio bih isprintati knjigu normalno u A4 formatu ( znači jedna stranica na jednom A4 formatu papira). Da li je ovo moguće? Mislio sam, možda je moguće isprintati na A3 format, pa izrezati na pola. Problem je i u tome što ima puno stranica - 440 stranica (ukupno 880). ? Hvala unaprijed svima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem pdf

Mogao bi tak nešto iskemijat ili da printaš kao 'landscape' pa onda imaš 2  stranice na jednoj i tako uvezeš knjigu.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Problem pdf

Kako ti se uopće i da pomisliti skenirati toliko stranica.

I am Borg...

0 0 hvala 0
17 godina
Problem pdf

uvijek si netko da truda...pogotovo ako je knjiga skupa ili teško nabavljiva

Oko za oko, četkica za zube.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem pdf

Ima li netko pametnu ideju?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2008 22:39 (dismantle).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Primo pdf-spajanje više stranica pdf u jedan folde

Nakon što sam pretvorio dokumente u pdf formate kako da ih sve zajedno sad polijepim u jedan folder pdf??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem pdf
dismantle kaže...

Pozdrav svima!

Prvi post (whuhu!)

Ovako, imam skeniranu knjigu u pdf formatu na način da su dvije stranice umanjene na jednu stranicu. Htio bih isprintati knjigu normalno u A4 formatu ( znači jedna stranica na jednom A4 formatu papira). Da li je ovo moguće? Mislio sam, možda je moguće isprintati na A3 format, pa izrezati na pola. Problem je i u tome što ima puno stranica - 440 stranica (ukupno 880). ? Hvala unaprijed svima.

Adobe Reader---View---Page Display---Single Page

Mozda pomogne , mada sumnjam, ako je ovako kako si objasnio treba crop-at!

16 godina
Problem pdf

-namjesti na ekranu jednu stranicu (u tvom slučaju pola stranice) da ju vidiš od-ruba-do-ruba ekrana (prozora), izaberi opciju u printu -current view i to je to, za jednu stranicu. Naravno za ovakvu količinu, moraš napraviti macro ili batch, ovisno koji soft imaš. (detaljnije savjete nebih znao napamet...)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice