Problem sa passwordom

poruka: 8
|
čitano: 1.842
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem sa passwordom

Ljudi treba mi pomoć, zapravo mom frendu.

Kupio je danas laptop i idemo se spojiti na net. Ja ga pitam gdje ti je papir od T-coma sa podacima i šifrom, kaže on evo samo malo. Prevrnuo je cijelu sobu i ne može naći papir. Da li kako možemo otkriti šifru? Preko MAXadsl provjere prometa smo otkrili korisničko ime ali nemožemo šifru, ona je samo u zvjezdicama. Postoji li kakav način da otkrijemo tu šifru, nekakav programčić ili nešto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa passwordom

nazoves lijepo t-gamad, s telefona na kojemu je taj adsl., predstavis se kao korisnik i dobijes sifru ;)

16 godina
odjavljen
Problem sa passwordom

Rješenje za lozinke iza zvjezdica

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Rješenje za lozinke iza zvjezdica

Ali on neradi u programima nego samo za net

16 godina
protjeran
Koje Windowse on ima? (na kompjuteru sa spremljenom šifrom)
Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2010 0:56 (APazinjan).
17 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Koje Windowse on ima?

XP, ali upravo sam našao ono što sam tražio cijelu noć evo http://www.scalabium.com/showpw.htm

Moderatori može lock

16 godina
protjeran
BORN kaže...
APazinjan kaže...

Koje Windowse on ima?

XP, ali upravo sam našao ono što sam tražio cijelu noć evo http://www.scalabium.com/showpw.htm

Moderatori može lock

Imaš i ovaj program...

LINK

Otkriva sve šifre za internet

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
17 godina
neaktivan

meni se desio isti taj problem samo nazobi t-com službu za korisnike i to nazovi sa tog telefona na kojem je net. pitat će te ko je vlasnik mreže (ko plaća rečune tj. na čije ime račini dolaze) i pitat će te broj telefona s kojeg zoveš i godinu rođenja vlasnika mreže i dobiti ćeš svoje podatke.

Skidam sve kaj god da treba javi na mail alan.jagar@gmail.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice