Problem sa LAN-om

poruka: 5
|
čitano: 2.181
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa LAN-om

Imam laptop HP Compaq 6715s sa Windows XP proffesional sustavom. Prije mi je radio LAN a sada ne radi. Spajao sam se na net preko LAN-a a i s prijteljem kad bismo igrali igrica preko LAN-a ali sad neće. Najvjerojatnije mi fali driver kao šta piše na device manager-u da imam jedan unkown device, a kad prebacim Device by connection ostane unkown device pod mrežom znači da bi to trebao biti LAN. Tražio sam drivere ali šta god instaliram i dalje stoji unkown device.

Da li je moguće da mi je izgorila LAN kartica ili tako nešto i kako to mogu provjeriti?

Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Problem sa LAN-om

jesi probao windows update?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem sa LAN-om

Bio je na njemu update-an windows (sp3) pa sam ga srušio i stavio sp2. Ne pomaže.

14 godina
neaktivan
TNT kaže...

Imam laptop HP Compaq 6715s sa Windows XP proffesional sustavom. Prije mi je radio LAN a sada ne radi. Spajao sam se na net preko LAN-a a i s prijteljem kad bismo igrali igrica preko LAN-a ali sad neće. Najvjerojatnije mi fali driver kao šta piše na device manager-u da imam jedan unkown device, a kad prebacim Device by connection ostane unkown device pod mrežom znači da bi to trebao biti LAN. Tražio sam drivere ali šta god instaliram i dalje stoji unkown device.

Da li je moguće da mi je izgorila LAN kartica ili tako nešto i kako to mogu provjeriti?

Hvala.

Pogledaj u ovoj temi moj prijatelj ima sličan problem:

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/driveri-realtek-mreznu-karticu/110960.aspx

Pronašao sam ti još ove drivere na netu:

http://www.mediafire.com/?6z359kj1h81lm3i

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 14:49 (Sheriff_HR).
16 godina
neaktivan

Ne pomaže...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice