Ovako krenuo ja instalirati prvi dio harrya pottera na pc. (radi se o igri). Sada kada zađem u igru u meni sve u redu dok ne počne onaj početni film i igra. Likovi i svi pokretni dijelovi u igri trepere. Onako nestaju i pojavljuju se ali jako brzo. Dali zna netko u čemu je problem?? Probao sam s directx-om ali on je up to date
Problem s igrom
- poruka: 11
- |
- čitano: 1.985
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi pokusao instalirati najnovije drivere za graficku?
Da sve je up to date, čak sam i mijenjao rezoluciju u igri i sve one detalje ništa, problem ostaje
el je igrica pirat il si kupil original
Ova je original, kupio sam ima već sigurno 10 godina, cd nije izgreban čuvan u strogo kontroliranoj atmosferi
ako je toliko stara igrica isprobaj je pokrenuti u kompatibility modu za neke windowse starije od ovih koje imaš
10 Godina?!
A za Compatibility mode>desni klik na ikonu igre>properties>compatibility>označi ovo "run this program in compatibility mode for" i metni Windows 2000.(ako to ne upali probaj metnut na Windows 98/Windows me ako ima te opcije).
Zaboravih reći ovo dole ispod sve nesmije biti označeno(kućica mora biti prazna)...
ako je toliko stara igrica isprobaj je pokrenuti u kompatibility modu za neke windowse starije od ovih koje imaš
Probaj Compatibility mode za Win XP SP2 ili neke još starije. Uključi i "Run as admin" u propertiesu exe fajla od igre.
Probao sve to problem ostaje. Likovi trepere cijelo vrijeme, ali skužio sam da kada in-game kamera stoji na miru to prestane. Kada bilo što krene opet treperi.
Probao sve to problem ostaje. Likovi trepere cijelo vrijeme, ali skužio sam da kada in-game kamera stoji na miru to prestane. Kada bilo što krene opet treperi.
Refresh rate monitora? Vsync? I'm all out of ideas..
Zamislite hahaha skinem pirata i radi normalno xD