Problem s ABBYY 5.0 FineReader Sprint

poruka: 5
|
čitano: 1.979
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Imam problem s pretvaranjem teksta sa JPEG pomoću opisanog ABBYY-ja i prenošenje u MS Word.Naime, krajnji rezultat su polovični tekst i to u nekim žmlj..hijeroglifima i znakovima.Tko li imade iskustva s dotičnim softwareom.

umjesto potpisa: znam da postoji ova tema od davnina ali ju nitko ne preti pa se drznuh ju stavit

poletarac u duši

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Stavi neku noviju verziju, sad je izišao 9.0 stavi barem 8.0 trial i napravis sta ti treba.

Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s ABBYY 5.0 FineReader Sprint
autorov komentar

Nije baš da si mi pomogao, ali savjet je savjet. Nego, da li ta verzija (5.0) može ikako šta uraditi,jer kad ju več imam, zašto prelaziti u trial nečega što je kratkog roka trajanja?Neodlučan

poletarac u duši
16 godina
protjeran
RE: Problem s ABBYY 5.0 FineReader Sprint
žeto kaže...

Nije baš da si mi pomogao, ali savjet je savjet. Nego, da li ta verzija (5.0) može ikako šta uraditi,jer kad ju več imam, zašto prelaziti u trial nečega što je kratkog roka trajanja?Neodlučan

Pa instaliraš 9.0 trial, to uradis sta ti treba, i vratis se na 5.0
Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi
17 godina
neaktivan
Kod svih programa za OCR prilikom preuzimanja teksta iz nekih datoteka treba staviti da se skenira ili otvara sa što večom rezolucijom (npr. 600 ili više DPI) jer onda je mogučnost prepoznavanja teksta veća. Ako ne možeš direktno izvući tekst iz JPG datoteke onda je prvo isprintaj, a zatim skeniraj i prebaci u word.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice