Mozilla firefox problem?

poruka: 64
|
čitano: 9.065
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
a

ćao ljudi. danas sam napravio update AVG antivirusa, pa se usput i instalirao neki njegov toolbar. brzo sam ga isključio, ali onda su se pojavili pravi problemi. ne bug forumu, ne mogu kliknuti TU ili TD, kad kliknem na sliku otvori mi je u novom tabu (nema onog cool efekta), a najgore mi je što ne mogu pročitati privatnu poruku... što se događa? probao sam izbrisati AVG, i taj toolbar je skroz nestao, ali još uvijek je isti problem.

imao sam firefox 3.6.8 (čini mi se). izbrisao sam ga, restartao PC, i instalirao ovu beta verziju, ali stvari su još iste.

0 0 hvala 0
15 godina
RE: a

Prvo probaj napraviti System Restore.

Ako ne uspije, skeniraj MBAM-om, izbriši sve što pronađe i restartaj komp.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 21:00 (deadman).
16 godina
neaktivan
betmen kaže...

ćao ljudi. danas sam napravio update AVG antivirusa, pa se usput i instalirao neki njegov toolbar. brzo sam ga isključio, ali onda su se pojavili pravi problemi. ne bug forumu, ne mogu kliknuti TU ili TD, kad kliknem na sliku otvori mi je u novom tabu (nema onog cool efekta), a najgore mi je što ne mogu pročitati privatnu poruku... što se događa? probao sam izbrisati AVG, i taj toolbar je skroz nestao, ali još uvijek je isti problem.

imao sam firefox 3.6.8 (čini mi se). izbrisao sam ga, restartao PC, i instalirao ovu beta verziju, ali stvari su još iste.

kad kažeš "izbrisao avg" ne znam na šta misliš,on se zakucao u registar i treba ga temeljito deinstalitati,prije toga isključiti i deinstalirati u revo uninstalleru
kako si ti radio ne znam,ali mi se čini da bi dobro došao registry cleaner da obriše ostatke od loše deinstalacije
firefox isto nisi trebao "brisati"..,niti skidati betu
čini mi se da je to nekako šlampavo i na brzinu izvedeno,  vjerovatno zbrka u registru,ali ništa što se ne bi dalo popraviti

16 godina
neaktivan
sad je sve OK, reinstall AVG-a i Mozille sam napravio, i sve je super
14 godina
neaktivan
Mozilla firefox problem?

Evo da ne otvaram novu temu tu ću pitat..Naime...mozilla mi se smrznula..i morao sam cijeli komp restarta...a prije nego se smrzla sam je samo sputio i tako je bila jedno 45 minuta spuštena..i kada sam krenuo napisat neku stranicu zablokiralo je sve i moro sam restartat komp..zašto se to događa?...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mozilla firefox problem?
blackchoco kaže...

Evo da ne otvaram novu temu tu ću pitat..Naime...mozilla mi se smrznula..i morao sam cijeli komp restarta...a prije nego se smrzla sam je samo sputio i tako je bila jedno 45 minuta spuštena..i kada sam krenuo napisat neku stranicu zablokiralo je sve i moro sam restartat komp..zašto se to događa?...

na kojoj stranici je bila spuštena?

14 godina
neaktivan
seneka kaže...
blackchoco kaže...

Ma bilo je na speed dialu...i već mi se dogodilo jedanput tako..kad sam ju spustio i onda nakon nekog vremena ne diranja kliknem na neku stranicu i zamrzne se skroz...

14 godina
neaktivan
blackchoco kaže...
seneka kaže...
blackchoco kaže...

Ma bilo je na speed dialu...i već mi se dogodilo jedanput tako..kad sam ju spustio i onda nakon nekog vremena ne diranja kliknem na neku stranicu i zamrzne se skroz...

Jel moguće da šteka zbog plug-inova?..

15 godina
blackchoco kaže...

Probaj malo surfati u Firefoxovom Safe Modu pa vidi. Ako tamo nema problema, onda je vjerojatno problem u nekom plugin-u.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
14 godina
neaktivan
deadman kaže...
blackchoco kaže...

Probaj malo surfati u Firefoxovom Safe Modu pa vidi. Ako tamo nema problema, onda je vjerojatno problem u nekom plugin-u.

Ne ne nisi me skužio..sve super radi kad surfam..ali kad je spustim..npr na nekih 40 min odustnosti zabloka sve...kuzis?

15 godina
neaktivan
Mozilla firefox problem?

Probaj gasiti jedan po jedan plugin ili čak napraviti backup i instalirati ispočetka.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Probaj gasiti jedan po jedan plugin ili čak napraviti backup i instalirati ispočetka.

Probat ću ja ugasti tuneup da mi se nedize sa windowsima..jel mislim da ga to gusi...

15 godina

Kada se to dogodi, treba vidjeti u Task Manageru koliko troši. Koji su to windowsi?

14 godina
neaktivan
deadman kaže...

Kada se to dogodi, treba vidjeti u Task Manageru koliko troši. Koji su to windowsi?

Ma problem je što niti u task manager nemogu uć..cijeli komp zbloka...win 7 x32 ultimate..al mislim da njega tune up j***...

15 godina
blackchoco kaže...
deadman kaže...

Ma problem je što niti u task manager nemogu uć..cijeli komp zbloka...win 7 x32 ultimate..al mislim da njega tune up j***...

Šteta, da se ne zblokira cijeli komp, mogli bi vidjeti u čemu je problem. Taj TuneUp ti radi u pozadini? To odmah gasi, sasvim bespotrebno.

16 godina
neaktivan
blackchoco kaže...

a šta ti se sve vrti u pozadini?
av,tuneup,disk defrag?

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 23:07 (seneka).
14 godina
neaktivan
seneka kaže...
blackchoco kaže...

a šta ti se sve vrti u pozadini?
av,tuneup,disk defrag?

malwarebytesm,eset ss 4,utorrent i msn..i tune up....

16 godina
neaktivan
blackchoco kaže...

kako to misliš mbam,u realnom vremenu?

14 godina
neaktivan
seneka kaže...
blackchoco kaže...

kako to misliš mbam,u realnom vremenu?

Da..upaljen mi je...msm dolje u desnom kutu je...btw evo sad je zaštekalo opet..bez ikakvog razloga...

16 godina
neaktivan
blackchoco kaže...

Da..upaljen mi je...msm dolje u desnom kutu je...btw evo sad je zaštekalo opet..bez ikakvog razloga...

skini ccleaner ako nemaš i sve to onemogući
kog će ti vraga mbam pored eseta
ugasi tuneup i mbam  u njihovim postavkama,a u ccleaneru još onemogući ono što se ne treba ažurirati s dizanjem windowsa
ako hoćeš daj screenshot iz ccleanera

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 23:23 (seneka).
14 godina
neaktivan
seneka kaže...
blackchoco kaže...

skini ccleaner ako nemaš i sve to onemogući
kog će ti vraga mbam pored eseta
ugasi tuneup i mbam  u njihovim postavkama,a u ccleaneru još onemogući ono što se ne treba ažurirati s dizanjem windowsa
ako hoćeš daj screenshot iz ccleanera

Budem probao ovo...hvala..:D

16 godina
neaktivan
blackchoco kaže...

ne kažem da će ti to riješiti problem,ali oslobodi si resurse..
antivirus se update kod dizanja windowsa,ali ovo sve drugo se može ručno pokretati
evo šta sam ja npr dopustio da se ažurira,odnosno diže s windowsima

nikakav optimizator,disk defrag,java,adobe,kojekavi playeri i ne znam šta

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 23:47 (seneka).
15 godina
odjavljen
seneka kaže...
blackchoco kaže...

antivirus se update kod dizanja windowsa,ali ovo sve drugo se može ručno pokretati

To može i u revo unistaleru bez problema napraviti, ako ne koristi revo, evo link za ovaj odličan besplatni deinstaler.

Meni se također ne ništa ne pokreće s windowsima osim onog osnovnog (AV, FW, zvučni driver...)

14 godina
neaktivan
kingmedo kaže...
seneka kaže...
blackchoco kaže...

To može i u revo unistaleru bez problema napraviti, ako ne koristi revo, evo link za ovaj odličan besplatni deinstaler.

Meni se također ne ništa ne pokreće s windowsima osim onog osnovnog (AV, FW, zvučni driver...)

Imam i revo uninstaller....

16 godina
neaktivan
blackchoco kaže...

Imam i revo uninstaller....

ok,tu deinstaliraš u naprednoj deinstalaciji programe,a browser u prvoj, jednostavnoj
kava je uopće situacija kod tebe?

14 godina
neaktivan
Ma radi sve to..mozilla..samo je možda nešto guši..pa zato kad ju nediram se zablokira
16 godina
neaktivan
blackchoco kaže...
Ma radi sve to..mozilla..samo je možda nešto guši..pa zato kad ju nediram se zablokira

virusa nema?
hoćeš napraviti scan s hijackthisom 2.0 4 i staviti tu log?
main menu>scan system and save  log file

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 14:15 (seneka).
14 godina
neaktivan
seneka kaže...
blackchoco kaže...

virusa nema?
hoćeš napraviti scan s hijackthisom i staviti tu log?

Nema virusa..ništa...a budem napravio pa ću stavit..može link od toga hijackthis?

15 godina
odjavljen
blackchoco kaže...

SAS portable verziju skini, ne instalira se, samo pokreneš, to da ne instaliravaš previše sigurnosnih programa. Evo ti link

Edit, link od hijckthis-a.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 14:16 (kingmedo).
16 godina
neaktivan
blackchoco kaže...

Nema virusa..ništa...a budem napravio pa ću stavit..može link od toga hijackthis?

gore ti je,normalno kopiraj log i tu ga zalijepi

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice