Mali problemčić... Nime krenuo sam koristiti Gom na preporuku bivšeg cimera, nakon što nam je obojici BS Player krenuo praviti probleme. O čemu se konkretno radilo ne sjećam se točno jer bilo je to negdje prije godinu i pol. Instalirao sam GOM prije svega jer je bio besplatan i imao svoje kodeke a uz to nisu se morale instalirati razne "džidžamidže" da bi program radio (ak se ne varam BS Player je radio samo ako se instalira neki vrag - što me je jako smetalo). GOM me je oduševio stabilnošću i brzinom, lijepim dizajnom i preglednim sučeljem (iako je ono malo podsjećalo na BS, čini mi se da su malo kopirali, no nema veze, ionako to svi rade) i do nedavno besprijekorno radio.
Naime nedavno mi se dogodilo to da su mi titlovi otkazali i neće se prikazivati i primjetih također da mi u fullscreenu ne pokazuje "Volume up or down", dakle kada pojačavam i stišavam zvuk obično prikazuje u postotcima trenutno stanje glasnoće - i to je nestalo. Probao sam instalirati noviju verziju ali stanje je ostalo nepromijenjeno. Titlove sam uspio dobiti ali samo na način da se oni prikazuju "Display on video" umjesto kako bi trebalo "Display on overlay surface", pri čemu su titlovi mutni i lošije kvalitete.
Ima li netko sličan problem, iskustva, neki savjet?