Front panel

poruka: 6
|
čitano: 3.560
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Front panel

Pozz...

Ovako , matična je Gigabyte P35 DS3 , kučište Chieftec midi .

Imam problem sa Front panel audiom, t.j  hoću igrat COD MW2, da ne smetam nikome stavim sluške, ali nema zvuka. Uredno je  AC'97 konektor spojen na ploću. Realtekovi su audio driveri sa cd-a od matične. Trebaju li posebni driveri za taj Front panell ?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Front panel

1. Pokreni Realtek HD Audio Manager (možeš preko Control Panela ili pomoću ikone pored sata u)

2. Klikni na Connector Settings (kod mene je to ova žuta ikona)

3. Stavi kvačicu pored "Disable front panel jack detection".

17 godina
neaktivan
Front panel

Hvala ..  to je to...    :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Front panel

Imam matičnu EP45-DS3L i imam isti problem samo ne mogu naći to. Drugačiji mi je manager

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Front panel problem

Isti problem imam kao i gazda teme.

No kod mene prilikom ustekavanja zvucnika i mikrofona,driver uopce ne detektira ih (slika-zaokruzeno),i nema mi opcije koju je kolega gore slikao!

U BIOSU imam samo jednu opciju za FRONT AUDIO PANEL,koja je po defaultu bila na automatic,ja sam ju stavio sada na enabled,problem isti!

Danas sam rastavljao kuciste i sve pogledao kabalcice,sve je na mjestu(nema se tu sta krivo ustekati)

Ovo mi se desava samo na Win 7.

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 22:43 (Godfahter).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Front panel

Pozdrav. Danas sam tražio neke stare knjige koje su bile iza stola pa sam morao raštekati komp i kad sam sve vratio, upalim winamp i ocekujem zvuk kroz slušalice, kad ono zvuk iz zvučnika. Otvorim realtek i "veli" da je sve uredno zaštekano u front panelu. Probam opet, ista stvar. Probam ištekati headset iz front panela i nazad uštekati ali realtek uopce nije prepoznao da sam bilo kaj ištekao. Probam i komp restartat, opet istva stvar. I realtek sam reinstalirao, nije pomoglo. Update sam ga probao, ali veli da ima zadnju verziju. Da li netko zna u čemu je problem? Na netu je pisao da bi u BIOS-u trebalo staviti front panel na enabled a ne auto, i to sam isprobao, ali bezuspješno. Evo i slike da vidite kak izgleda to u realteku (isto je i kad je ste raštekano iz front panela i kad je sve zaštekano).

Hvala unaprijed.

@F1-IVO: Zaboravih jučer napisat da nemam nigdje opciju disable front panel detection koja bi trebala bit na ono "folderu". Zato sam i otvarao novi topic kojeg ste mi lockali.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 19:44 (dowhymekeyto).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice