Framework problem

poruka: 11
|
čitano: 2.268
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Framework problem

Dakle radi se o ovom problemu, do nedavno mi je cpu usage bila oko 2% kad imam upaljen xfire koji i inace ne trosi puno...e sad zadnjih dana gledam da svaki put kada upalim racunalo da je usage 50-70% a nista ne radim, cak i xfire ugasim, nema nikakvih procesa da radi...i nista ja kliknem ctrl alt delete i vidim da taj neki program to radi i kliknem da vidim file location i otvori mi: C disk\Windows\Microsoft.NET\Framework\v3.0\WPF

Cemu on uopce sluzi i kako da ga obrisem jer ako sam i prije mogao raditi sta sam htio/trebao, mislim da nakon brisanja ovog nece se nista promjeniti

www.tv.ultimax.info ----softmodam sve Nintendo Wii konzole----
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Framework problem

Kod mene nije upaljen, tj. nema ga u task manageru . Mozda da probas desni klik na njega i End Process da vidis sta ce se dogodit ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Framework problem
Haf932 kaže...

Kod mene nije upaljen, tj. nema ga u task manageru . Mozda da probas desni klik na njega i End Process da vidis sta ce se dogodit ?

Ma jesam, i cpu usage je na normalnom ali svaki novi restart ga pali

15 godina
Framework problem

Da probas toga deinstalirat i instalirat noviju verziju, mislim da je Net Framework 4.5 najnoviji !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Haf932 kaže...

Da probas toga deinstalirat i instalirat noviju verziju, mislim da je Net Framework 4.5 najnoviji !

Idem probati..

17 godina
Framework problem

A taj "neki program" je - koji? Lokaciju si napisao, a ime exe fajla nisi.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Elles D. kaže...

A taj "neki program" je - koji? Lokaciju si napisao, a ime exe fajla nisi.

PresentationFontCache

to jedino vidim kao aplikaciju

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 9:58 (FiCoO).
17 godina
Framework problem

Probaj ovo...

You could try stopping the service, deleting the file it creates: Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\FontCache4.0.0.0.dat and restarting the service to check if that helps.

Vjerojatno nemaš FontCache4.0.0.0.da, nego FontCache3.0.0.0.dat, pa to izbriši. Ili izbriši sve FontCache datoteke - ionako će se ponovno stvoriti. I dok se stvaraju vjerojatno uzimaju cijeli CPU. Daj im malo vremena da obave posao :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Elles D. kaže...

Probaj ovo...

You could try stopping the service, deleting the file it creates: Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\FontCache4.0.0.0.dat and restarting the service to check if that helps.

Vjerojatno nemaš FontCache4.0.0.0.da, nego FontCache3.0.0.0.dat, pa to izbriši. Ili izbriši sve FontCache datoteke - ionako će se ponovno stvoriti. I dok se stvaraju vjerojatno uzimaju cijeli CPU. Daj im malo vremena da obave posao :)

Cemu uopce sluzi? Da obrisem to ono kad ide desni klik pa file location i onda to pobrisem?

17 godina
Framework problem

Ne, nego otvoriš folder koji sam naveo u gorenjem postu i tamo pobrišeš FontCache3.0.0.0 fajl.

Cache kao svaki drugi cache - samo ovoj služi za fontove u WPF aplikacijama.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Framework problem

Neznam, nemogu pronaci taj fajl {#}

----softmodam sve Nintendo Wii konzole----
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: