Cli.exe problem

poruka: 6
|
čitano: 1.709
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Cli.exe problem

cli.exe mi neće otvarati programe,instalacije niti vračanje sustava. Pomoč odma!!!!!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Cli.exe problem
cro2killer kaže...

cli.exe mi neće otvarati programe,instalacije niti vračanje sustava. Pomoč odma!!!!!!!!

Cli.exe je proces zadužen za dijagnozu mogućih problema sa grafičkom karticom i ako imaš ATI-jevu grafičku, nemoj ga ugasiti. Koje točno probleme imaš pri radu kompa i kada su počeli (instalacijom nekog programa, dodavanjem hardvera i sl)? Možeš li skinuti MBAM, napraviti update i njime skenirati? Također, bilo bi dobro da kopiraš log iz HiJackThisa ovdje za analizu.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
14 godina
neaktivan
Ne...neće se instalirat. Rekao je HCL Gaming Portal da reinstaliram .NET FRAMEWORK i ATI drivere
15 godina
cro2killer kaže...
Ne...neće se instalirat. Rekao je HCL Gaming Portal da reinstaliram .NET FRAMEWORK i ATI drivere

I? Jesi to napravio?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
14 godina
neaktivan
Radim upravo. Samo nezna s ćim da počnem instalaciju :/
14 godina
neaktivan

Nije uspjelo ali ATI mi je proradio

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: