BSPlayer i Win 7

poruka: 4
|
čitano: 3.957
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
BSPlayer i Win 7

Instalirao sam zadnju verziju BSPlayera 2.57 i K-lite Codece.

Sve radi normalno, jedino kad sa dvoklikom miša stavim u full screen onda je slika 1-2 sekunde nekako nazubljena i onda se složi kako treba biti.

Koristi tko od Vas BSPlayer na Win7 64bit, da mi odgovori da li je to normalno ili je posrijedi neka greška.

Na Win Xp nema te nepravilnosti.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BSPlayer i Win 7

Imam BSplayer na W7 x64 i nisam to primjetio.

Ako ti to smeta skini Media player classic - Home cinema.

Ja ga koristim umjesto BSplayera i odličan je.

Btw, uz BSplayer nisam instalirao nkakav dodatni codec pack nego mi ih je BSplayer sam povukao prilikom instalacije.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 1:45 (F1-IVO).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BSPlayer i Win 7

Tako je...MP classic - home cinema je odličan komad software-a. Ja sam ga stavil na 64-bita kada sam vidio da imam problema sa KM playerom. I nisam požalio, dapače {#}

Make love, not war...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: BSPlayer i Win 7
Marac kaže...

Instalirao sam zadnju verziju BSPlayera 2.57 i K-lite Codece.

Sve radi normalno, jedino kad sa dvoklikom miša stavim u full screen onda je slika 1-2 sekunde nekako nazubljena i onda se složi kako treba biti.

Koristi tko od Vas BSPlayer na Win7 64bit, da mi odgovori da li je to normalno ili je posrijedi neka greška.

Na Win Xp nema te nepravilnosti.

Na zalost nemam rijesenje za tvoj problem, no iskoristi cu priliku da se nadovezem na temu... naime danas sam instalirao Win 7 ult 32bit i kod BSplayera mi se pojavljuje upozoravajuci prozor koji mi kaze da player nije konektabilan s Areo ? sto ni sam ne znam i da bi trebao isljuciti EVR reudering .... ali di to da isljucim.....usput bih molio ako bi mi netko mogao podjeliti tutorijal kako da iskljucim pojedine procese koji mi nisu toliko potrebni jer mi je procesor 2.80 GHz Intel Pentium 4 i CUP mi drzi reiting 3,8  ... imam 2gb RAM no ipak mi je sistem dosta usporen......molio bih tutorijal 

unaprijed velika hvala   ...... oprosti tejer sam se nadovezao na temu s koja nema toliko veze s mojim problemom....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice