Wireless problem

poruka: 6
|
čitano: 2.137
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Wireless problem

imam problem sa wireless adapterom...naime, on bi mi se po defaultu trebao svaki put upalit skupa sa laptopom, medjutim upali se svaki deseti put, nekad svaki peti, nekad dva puta zaredom, uglavnom bez ikakve logike, dok se bluetooth redovito pali.

probao sam u biosu enable/disable wireless (procitao sam na nekom forumu da ga probam disable pa enable) i nakon toga mi je ta opcija nestala, probao sam i novi driver instalirat, nije pomoglo..u cemu je kvaka ako ko zna??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wireless problem

Probaj ga uninstall u device manager-u,pa napravi reboot.Kad se Windows digne tražit će drivere-stavi zadnje i vidi jel radi.

Ako ne koristiš software od wireless adaptera vidi jel ti uključen u servisima Wireless Zero Configuration.

A možda polako ide bye,bye.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2009 22:39 (sus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Wireless problem

di u servisima?

15 godina
neaktivan

uninstallao sam ga u device manageru i restartao, medjutim nije mi trazio nista, niti ga je uopce prepoznao..nakon toga sam opet restartao laptop i wireless mi je uredno instaliran i internet radi.. a vjerojatno ako opet napravim restart nece ga prepoznat, pa onda mozda opet hoce i tako... Smijeh

jel moze bit neki virus ili nesto slicno u pitanju?

17 godina
neaktivan
waikiki beach kaže...

uninstallao sam ga u device manageru i restartao, medjutim nije mi trazio nista, niti ga je uopce prepoznao..nakon toga sam opet restartao laptop i wireless mi je uredno instaliran i internet radi.. a vjerojatno ako opet napravim restart nece ga prepoznat, pa onda mozda opet hoce i tako... Smijeh

Deinstalirao si drivere za Wi-Fi, a nakon restarta su opet bili tu? :/

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
15 godina
neaktivan
paintb0x kaže...
waikiki beach kaže...

Deinstalirao si drivere za Wi-Fi, a nakon restarta su opet bili tu? :/

kazem,..u device manageru sam uninstalirao wireless network adapter i ponovno pokrenuo laptop i nije ga vise bilo medju devicesima, ali ga isto tako nije prepoznao ni kao new hardware. nakon toga sam opet restartao komp i wireless je bio uredno instaliran. i ako opet restartam vjerojatno nece bit, pa onda mozda opet hoce i tako u nedogled...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice