Zujanje dok ucitava stranice na internetu

poruka: 32
|
čitano: 11.607
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Zujanje dok ucitava stranice na internetu
buggie kaže...
Praedator kaže...

Samo da zakljucim da neostane nedovrseno.

Zvuk proizvodi HDD jer cuje se samo dok lampica od HDD-a na prednjem panelu blinka ili svjetli ako je veci posao u pitanju.

{#}

HDD sigurno ne proizvodi takav zvuk, kod njega je zvuk više nalik grebanju (zbog mehanike), a ne iritantnom "cvrčanju".

Kao što je neko napisao, vjerojatno je problem u zavojnicama, kondezatorima..

Da eliminiraš problem drivera i OS-a, bootaj neki linux i ponovi radnje u kojima ti se javlja problem..

Da, zvuk je kao da probija 50 Hz, pa i ja za sad najviše sumnjam na napajanje. Kad ga opteretim Bf4 ili Furmarkom onda ga reseta ili čak ugasi.

17 godina
Re: Zujanje dok ucitava stranice na internetu
formula1live kaže...
boxer kaže...

Kod mene je to zujanje prisutno samo na bijeloj podlozi kada surfam, npr. kao na forumu bijela podloga dok skrolam mišem. Zvuk se čuje samo iz slušalica ili zvučnika, onako relativno tiho i blago zujanje, no nije previše iritantno. Imao 3 kompjutera sa potpuno različitim komponentama i na svima isto. 

Stvar je poprilično misteriozna jer sam primijetio isto i na TV-u kada gledam film preko DVBT-a i to samo kada se pojavi većinski bijela podloga na ekranu. Znači na kompjuteru samo dok surfam, skrolam po stranici, a na TV-u kada gledam filmove preko DVBT-a. Zanimljivo da isti taj film na kompjuteru kada se pojavi scena npr. sa snijegom ne proizvodi zvuk kao na TV-u. 

Da li imaš uzemljenje na svim utičnicama?

Iskreno da ti kažem nemam pojma, ne razumijem se u struju i utičnice, a živim u tuđem stanu pa neznam ni kako saznati.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice