Ovako...
priča je poduža... laptop Acer 8920 mi je trenutno star godinu i pol, bio je već jednom na servisu zbog toga kvara a nedavno mi se dogodio opet al se sutra dan ponašao normalno.. Slao sam ovlaštenim servisima pitanja mailom al niti jedan nije mi odgovorio...
Problem:
kad sam ga upalio umijesti crne boje bila mi je svijetla zelena čak i dizanja windowsa... kad je ušao u windows umijesto bijele mi je bila roza i tako dalje.... povremeno nadolazi i slika treperi i trudi se da dođe u normalu.... i ponaša se kada da negdje gubi kontakt.... slao sam ga na servis i dobio sam papir o popravku al na njemu je pisalo "kvar nije bio prisutan-tj. sve normalno je bilo".... dok opet se nedavno nije dogodilo... garancije više nema....
moje pretpostavke....
laptop sam spojio s lcd-om preko hdmi-a i slika je bila odlična, radio sam i print screen i opet ništa, slika je odlična... dakle mislim da grafička nije... nebi po meni trebalo biti niti ekran a jedino riješenje mi dolazi u glavu da konektori negdje neštimaju....
naišao sam u jedan servis i rekli su mi da je moguće da ekran odlazi!?!?! -to mi nije jasno- ili je u vezi napajanje, da adapter možda nevalja pa nedobiva dovoljno napona...
pa sad pitam Vas u čemu može biti problem....
zaboravio sam napisati.... da sad u ovom drugom slučaju kad se dogodio napravio restore system... i vratio se u normalnu... a nisam siguran dali sam to napravio za prvi put....