Samo mi zasteka i moram restartat komp

poruka: 13
|
čitano: 4.656
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

E ovako ljudi zamjetio sam to ima jedno 3-4 tjedna ali aj reko prestat ce

kad surfam po netu ili kad imam 2-3 prozora otvorena zasteka mi skroz i onda moram resetirat komp

evo sad mi je bilo 2 puta ja neam pojma sta je to

molim pomoc,hvala unaprijed

Antonio

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Samo mi zasteka i moram restartat komp
Xplain kaže...

E ovako ljudi zamjetio sam to ima jedno 3-4 tjedna ali aj reko prestat ce

kad surfam po netu ili kad imam 2-3 prozora otvorena zasteka mi skroz i onda moram resetirat komp

evo sad mi je bilo 2 puta ja neam pojma sta je to

molim pomoc,hvala unaprijed

S kojim preglednikom?Meni se to dešava kod firefoxa,ali samo prvi put dok upalim komp,znaci otvorim youtube i onda u novu karticu facebook ili nesto drugo i zasteka.Samo meni ne zašteka komp nego samo firefox,to traje jedno 20-ak sek i onda sve bude normalno.Ako netko zna zašto je to nek slobodno napiše?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
17 godina

moguče pregrijavanje nekih komponenti npr.grafa, možda treba očistit windowse od virusa ili sredit registre sa npr.registry mechanic

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dery kaže...

moguče pregrijavanje nekih komponenti npr.grafa, možda treba očistit windowse od virusa ili sredit registre sa npr.registry mechanic

Čistim sa glary registry repair i ccleanerom.Također provjerim s avirom tu i tamo viruse.Nekako bih rekao da je to problem u firefoxu jer kao što rekoh samo on zašteka,sve ostalo u redu.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
14 godina
protjeran

I ja koristim mozilu

ali kad zasteka moram restartirat komp

probat cu s clinerom ocistit pa cu onda vidit

Antonio

0 0 hvala 0
17 godina

Koji su Windowsi?

Ako je Windows Vista ili 7 onda ovako:

-> U "start search" upisati CMD

-> pritisnuti kombinaciju "Ctrl + Shift + Enter" da se cmd pokrene s administrator pravima

-> u cmd unijeti "SFC /scannow" bez navodnika naravno i pritisnuti enter

-> pustiti da prođe provjeru

Ako je Windows XP onda ovako:

-> Na START -> Run -> upisati cmd.exe

-> unijeti "sfc /scannow" i stisnut enter

-> pustiti da provjeri

To provjerava određene ključne Windows podatke i popravlja greške ako nađe.

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran

Misliš smrzne ti se sve na par sec i onda krene ponovno??

Ako je tako to je vjerojatno bad sector na disku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dery kaže...

Nema to veze s pregrijavanjem nikakve, niti je do Virusa niti Registry pogotovo to je tek skroz bezveze a Registry Mechanic ne treba nikome to sigurno i on neče ništa rješit osim magle zaboravi na taj program.{#}

big_guy kaže...
dery kaže...

Čistim sa glary registry repair i ccleanerom.Također provjerim s avirom tu i tamo viruse.Nekako bih rekao da je to problem u firefoxu jer kao što rekoh samo on zašteka,sve ostalo u redu.

Firefox te muci tu je problem ja nemam na kompu gamadi, nit se išta pregrijava a Bad Sectors isto nemam o Registry besmislici neču vise nit govorit ali gle čuda imam Firefox kojem se dogodi ponekad Moždani udar i to je to.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina

Moj post se odnosi na onog tko je pokrenija temu i on sigurno ima neki drugi problem(ne firefox) koji sad rješava restartom.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Neznam bas da je grafa nova je ako to ista znaci ...i ocistio sam viruse i ostale gluposti i opet se dogadja to

Antonio

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xplain kaže...

Neznam bas da je grafa nova je ako to ista znaci ...i ocistio sam viruse i ostale gluposti i opet se dogadja to

Instaliraj Speccy ili HWmonitor pa prati temperature. Normalna je oko 30 oCC-40  oC. Ako je grafa prelazi preko 60 onda se zna smrzava. Ako se samo kod firefoxa smrza znači nerade dobro na flash player jer se to upravo događa. Deinstaliraj staru flash palyer i kad ideš na net i firefox će nać novije.

14 godina
neaktivan

ty

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da to ti je do preglednika , meni se npr. smrzava IE9 , a svi ostali dobro rade Mozila i chrome..... de ti najbolje instaliraj chrome pa vidi dali se onda smrzava..

I.Č.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice