VGA No Signal

poruka: 14
|
čitano: 2.700
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
VGA No Signal

ovako,jucer sam isao ispuhat prasinu u kucistu,ispusem ja sve,spojim sve kablove nazad u kuciste,probam upalit komp,na monitoru pise "VGA NO SIGNAL" ,jedan frend mi je rekao neka izvadim graficku,neka dobro ispusem utore na njoj i malo neka maticnu ispusem,to sam i napravio i nista,opet pise VGA NO SIGNAL :(,neznam vise sto napravim,vec sam par puta graficku izvadio van i stavio nazad u kuciste i isto je..komp mi je star oko 2 mjeseca a jucer sam ga  1 put otvorio jer je vec pocelo stekat u igrama vjerojatno od prasine koja se nakupila,evo ovo pisem sa starog kucista (monitor je isti ) tako da je nesto u kucistu problem..neznam vise sta da napravim :(

evo molio bih pomoc  ako je tko imao takav problem ili slicno.

hvala puno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
VGA No Signal

Jel ti grafa ima dodatni konektor za napajanje?

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: VGA No Signal

mozes malo bolje pojasnit ?

nisam bas neki strucnjak za hardware :(

inace imam grafu XFX HD 4850.

17 godina
neaktivan
VGA No Signal

Na jednom kraju graficke imas dodatni 6 pinski konektor za napajanje graficke pa pogledaj dal si ukopcao njega.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2009 11:42 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
16 godina

je to radilo kad ili si tek ubo? u ti graficku ide dodatni kabel od napajanja...

16 godina
neaktivan

Mislis na ono P3 ?

to je spojeno.

16 godina
neaktivan
Huurux kaže...

je to radilo kad ili si tek ubo? u ti graficku ide dodatni kabel od napajanja...

ne kuzim..
16 godina
neaktivan
VGA No Signal

Ja svoju HD4870 kada sam prvi put vadio isto se to dogodilo, otvorio sam kučište i malo ju jače pritisnu (naravno ne prejako) i malo bolje pritisnuo konektore napajanja. Probaj sa napajanjem grafike i provjeri ako si pričvrstio grafičku za kučište (onim vijkom na stržnjoj strani kučišta), ako ne može biti kabel od monitora, ili u najgorem slučaju statički elektricitet ako si dirao grafičku prstima po osjetljivim djelovima (nemora biti ali..).

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
VGA No Signal

Probaj monitor ubost u drugi DVI izlaz na grafickoj a provjeri takodjer dal ti se vrti vent od grafe da nije slucajno otisla u vjecna lovista.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
VGA No Signal

Napiši da li ti matična daje kakav signal kod paljenja,tj. kolko ti put zapišti i da li si taj monitor na drugi komp spojio sa istim kablom?

Kad si već napisal da tu poruku pišeš sa drugog kompa probaj ako nikak nebreš rješiti problem staviti grafičku od starog kompa u novi pa onda pokrenuti komp.Pa ako ti ne radi onda se koncentriraj na grafu a ako radi onda je nekaj drugo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2009 11:50 (toma).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VGA No Signal

Probaj prebaciti na integriranu grafiku ako imaš i onda u BIOS-u uključi PCIe port za glavnu grafičku (tako sam ja radio kad sam kupio 4870 i nije htjela raditi jer je bila namještena na inegriranu i onda sam prebacio na PCIe

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toma kaže...

Napiši da li ti matična daje kakav signal kod paljenja,tj. kolko ti put zapišti i da li si taj monitor na drugi komp spojio sa istim kablom?

Kad si već napisal da tu poruku pišeš sa drugog kompa probaj ako nikak nebreš rješiti problem staviti grafičku od starog kompa u novi pa onda pokrenuti komp.Pa ako ti ne radi onda se koncentriraj na grafu a ako radi onda je nekaj drugo.

nista ne pisti .da s istim kablom sam spojio ovo staro kuciste i normalno radi.a problem je sto ja imam intergriranu grafu na starom kompu..
16 godina
neaktivan

neznam kako da prebacim..u biosu samo znam namjestit dok upalim komp da ucita CD-ROM (dok sam frendu formatirao windowse ).

16 godina
neaktivan
VGA No Signal

Koju matičnu imaš? Ja sa svojom Intelovom u BIOS-u odem pod karticu Advenced i onda Video configuration i onda imam Primary video adaptor koji mogu namjestiti između ext pcie i integrirane

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice