Vađenje Hard Diska

poruka: 11
|
čitano: 2.830
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vađenje Hard Diska

Imam 2 Hard Diska , western digital od 500 gb i hitachi od 160 gb. Mom bratu želim dati taj od 160 gb , no dok ga izvadim i pokrenem windows dođe mi reboot and select proper boot device i nemogu pokrenut windows , a na wd 500gb su mi instalirani windowsi i cim vratim taj stari od 160gb unutra komp normalno radi......Dok ga iskljucim u biosu dode mi BOOTMGR is missing :( . Ako tko zna u čemu je problem neka odgovori , hvala.

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Vađenje Hard Diska

Mislim da bi prvo trebao formatirati taj 160GB i onda nakon formatiranja otići u BIOS i iz BIOS-a ga isključiti  pa onda tek izvaditi.

kalko1212
18 godina
neaktivan
Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 11:58 (Littlemanbeingerased).
16 godina
neaktivan
Vađenje Hard Diska

Ovo s instalacijskim dvd-om mi nije bilo od pomoci -.- ... Formatiranje cu ostavit za kraj , ima jos koji prijedlog ?

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 10:14 (Intel Core i7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

meni je bcdedit pomogao jer sam imao slicnu situaciju.

uglavnom trebao bi se igrati s time.. (kopirati BOOT folder iz roota sa 160 GB harda - pretpostavljam da je tamo posto ti javlja greske kada njega izvadis).. bcdedit/fixmbt, /fixboot pa onda bcdedit/rebuild.

http://support.microsoft.com/kb/927392

imas tu opcije razne.

ne sjecam se tocno procedure ali nakon malo igranja proradilo je bilo.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
16 godina
neaktivan
Vađenje Hard Diska

Nemogu nista od ovoga napraviti zato jer na dvdu od windowsa 7 SP1 nema repair vec samo instalacija -.- .... Da pokušam izvadit hard i instalirat nove windowse bez ovoga starog hard diska ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

kak nema?

http://www.sevenforums.com/tutorials/668-system-recovery-options.html

ali da, izvadis taj mali disk od 160 GB kojega se zelis rijesiti.. i instaliraj na ovaj sve ispocetka. to je uvijek rjesenje ali svejedno onaj repair bi trebao biti tamo {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 14:15 (Littlemanbeingerased).
16 godina
protjeran
Vađenje Hard Diska

To ces morati da rijesis instaliranjem Windows-a na veliki disk dok ovaj mali nije u sistemu.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Vađenje Hard Diska

skini drugu verziju windowsa po mogucnosti CISTU ne neku modanu il sa vec instlairanim SP1.

i onda imas repair. ;)

drugo izbacis taj hard van i ides na repair i napravit boot particiju an tom od 500gb

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

moze ti biti da ti komp prepoznaje ovaj od 160 GB kao MAIN! pa zato nece jel on ne trazi druge diskove ti da imas njih 6 i ako ti je taj jedan main samo njega ce ti bootat ako tog nema onda nece ni bootat..ako me razuumijes moras u biosu napraviti da ti je ovaj od 500 gb primary onda formatirati ovaj od 160gb i onda ga spucat van..

17 godina
protjeran
Na tom od 160 gigi ti je ostala ona boot particija koju windowsi naprave kod instalacije.
I don't need sex, T-com fucks me every day
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice