Tv out

poruka: 7
|
čitano: 1.617
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
tv i komp

Zanima me dali je moguče bilo kako spojiti komp na tv bez tv-out.Dali se vga kabel može prebrikat u tv out?

abit AB9 Pro, C2D6300, 4GB DDR2, HD2900XT

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: tv i komp
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2008 11:40 (wifi).
17 godina
neaktivan
Tv out

Možeš, nabavi kabel vga to scart

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Tv out

Hvala momci

abit AB9 Pro, C2D6300, 4GB DDR2, HD2900XT
17 godina
neaktivan
Tv out

Molim za pomoć!

Dali kada kupim tv-karticu mogu gledati televizijske programe na mome kompjuteru i kako to sve uopće funkcionira u praksi

čokolado

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Tv out

e.. bas sam to htio pitati.Smijeh

16 godina
odjavljen
Tv out

Što se tiće tih adaptora, to u praksi može funkcionirati ako:

- Je  adaptor  kao  onaj  na  samogradnji,  ali  samo  u  slučaju  da  TV  ima  ulaz  RGB  na  scartu.  Scart  podržava  više  tipova  ulaza  i  ako  TV  ima  scart  priključak  ne  znači  i  da  ih  podržava  sve.  Večina  starijih  TV-a  nema  niti  S-Video  na  scartu.  Uz to su još zagarantirane zafrkancije s driverima zbog frekvencije osvježavanja.

-  Je  adaptor  koji  koristi  neiskorištene  pinove  na  VGA  portu,  ali  samo  u  slučaju  da  grafička  podržava  TV-out preko VGA konektora.

-  Baš  konvertor  koji  pretvara  RGB  u  kompozitni  signal  što  je  skupo  riješenje

-  Ako  TV  ima  DVI  ili  HDMI  može  se  spojiti  na  DVI  ili  HDMI  na  kompu  (međusobno  su  kompatibilni  uz  izuzeče  zvuka  kojeg  nema  na  DVI-u)

Što  se  tiće  TV  tunera,  jednostavno  ubodeš  karticu  u  PCI  ili  USB,  ubodeš  antenu,  instaliraš  driver  i  program  za  gledanje  TV-a  i  uživaš.  Ako  imaš  DVB-T  signal  moja  preporuka  je  DVB-T  ili  hibridni  tuner.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice