Trokira laptop

poruka: 8
|
čitano: 2.505
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Trokira laptop
pitanje

poštovanje, imam laptop Benq joybook a52, kad ulazim u bilo koji folder ili čak izlazim iz njega procesor dođe na 50 % rada, i time mi sve funkcije rade na trzaje 4-5 sec i onda sve nastavi radit normalno. Već sam dva puta reinstalirao Windowse i stavljao nove drivere ali bezuspješno. ako itko ima kakvo rješenje bio bi zahvalan, jer ovo stvarno ide na zivce

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trokira laptop

To je normalno da se naglo digne zauzeće kada otvaraš neku aplikaciju ili folder, ako je na sekundu - dvije. Jedino što meni pada na pamet je da ti je ili disk na laptopu prespor ili prenakrcan. Probaj deframgmentirati pa vidi da li ti brže otvara foldere.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trokira laptop
autorov komentar

neeeee, on je prije radio super, bez greške, i nakon što sam sve izbrisa i instalira nanovo windowse i drivere, počeo me tako zezat, defragmentira sam ga bio ali bezuspješno. evo danas popodne sam opet nanovo sve i opet ista stvar

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trokira laptop

A da provjeriš s nekim alatom zdravlje HDD-a?

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trokira laptop
autorov komentar

znaš li koji bi program moga uzet? mislim imaš li kakvu preporuku?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trokira laptop
autorov komentar

tj. alat

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trokira laptop
autorov komentar

molim pomoć, jer me nervira ovo trokiranje

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Trokira laptop
prihvaćeno rješenje

tune up 2008 meni rješava sve. pogledaj si i drivere čipseta,grafe ali i miša !!! tj. touchpada

Z
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice