Sticky Keys

poruka: 10
|
čitano: 6.309
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sticky Keys

Nisam siguran di da stavim ovu temu ali izluduje me zvuk kad drzim 3 tipke, kako da promjenim da se necuje vise bip bip bip, i da kad drzim 3 tipke da funkcionira npr na fifi 11, drzim strelicu prema gore strelicu prema lijevo pucam s D i trebam jos stisnut 0 i on mi se zamrzne i cuje se bip bip bip, kako da iskljucim to i kako da mi kad drzim 3 tipke ili vise to funkcionira, googlo sam ali nisam nista pametno našao. (windows 7)

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 22:20 (CroatianRacer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sticky Keys

stisni 5 puta shift i onda odi na got o ease access center ili kak već i turn off keyboard shortcut

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Sticky Keys

jesam da izvines po tome drko, poiskljucivo sve ukljucivo gledo po netu sta su pisali i nista ako ja drzim tri tipe u isto vrijeme cuje se bip bip bip bip dok ne pustis to ocu promjenit zivcira meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -.-''''''''''''''''''''''''''

14 godina
neaktivan

Sumnjam da ce mu pomoc, to je do tastature. Prvo drzi 4 tipke u startu sto je vec za losije tastature problem, a onda mu jos vjerojatno i ghosta negdje.

Vi veri veniversum vivus vici
15 godina
neaktivan
Sticky Keys

moj savjet je da otvoriš kućište, pronađeš priključak zvučnika na matičnu, i iskopčaš, problem rješen, nema više system beepa

24.6.2011 || One Who Rides Lightning Bolts

3 0 hvala 0
15 godina

ma briga me za to... nego mi se zamrzne kuzis drzis 3 tipke em se cuje beep, em nema koristi dok ne pustis jednu tipku nervira me, ša da kupim novu tipkovnicu ako trea dat cu tisucu kuna za novu samo da mi se to ne dešava.

16 godina
moderator
CroatianRacer kaže...

ma briga me za to... nego mi se zamrzne kuzis drzis 3 tipke em se cuje beep, em nema koristi dok ne pustis jednu tipku nervira me, ša da kupim novu tipkovnicu ako trea dat cu tisucu kuna za novu samo da mi se to ne dešava.

pa kupi onda

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
17 godina
Sticky Keys

- već je odgovoreno, problem je tipkovnica tj. već s 3-tipke dolazi do problema... možda neka IBMica može ali taj podatak se ne navodi uz teh. specifikacije. Rješenje je bindanje naredbi, u samoj igri ili driveru tipkovnice.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 23:20 (ihush).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sticky Keys

Tebi treba ovo: http://www.howtogeek.com/howto/windows/turn-off-the-annoying-windows-xp-system-beeps/

I dalje nećeš moći stiskat 4 tipke odjednom, ali bar ti neće pištati svako malo.

I naziv teme ti je skroz promašen, ovo nema veze s Sticky Keysima ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 23:12 (betmen).

0 0 hvala 0
15 godina

ok 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice