Skureni CPU help

poruka: 12
|
čitano: 3.069
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Skureni CPU help

Ovak danas sam bratu iso stavljat nove rame na komp i skuzio sam da je cooler od cpu uzasno vruc onda sam to iso skidat i imo kaj za vidjet procesor s skroz zapeko za cooler i nejde dole uz to se nekih 10ak pinova popigalo sad me zanima dal ima kakve pomoci tome dal smijem s necim odvojit cpu od coolera i poravnati pinove s necime?imam i sliku al sumnjam da ce se sta vidjeti

http://imageshack.us/photo/my-images/12/img1390re.jpg/

You got to lose to know how to win
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Skureni CPU help

Koliko vidim po slikama, niti jedan pin se nije slomio, samo su malo zakrivljeni. To lako ispraviš tehničkom olovkom i ravnalom.

Kad ispraviš pinove, procesor lagano vrti ukrug, sve dok se ne odljepi od hladnjaka. Odmah procesor stavi u socket da nebi opet koji pin spigao i temeljito ocisti procesor i hladnjak od paste, te nanesi novu.

www.dreamteh.com
17 godina

hvala za pinove al ovo okretanje nece bas ici tolko se zapeko da ga nemogu ni pomaknut

15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

hvala za pinove al ovo okretanje nece bas ici tolko se zapeko da ga nemogu ni pomaknut

Ugrij fenom.

Gamers Don't Die, They Respawn.
18 godina
neaktivan

Nakon šta poravnaš pinove, vrati proc u socket skupa s cooler-om, upali komp i pusti da se pasta malo ugrije zatim ugasi komp i onda polagano okreći cooler da se odvoji od proca !

I see offline people !
15 godina
neaktivan
Groza kaže...

Nakon šta poravnaš pinove, vrati proc u socket skupa s cooler-om, upali komp i pusti da se pasta malo ugrije zatim ugasi komp i onda polagano okreći cooler da se odvoji od proca !

Kako bi trebao spustiti onu nozicu koja "zakljuca" procesor u socket, ipak o cooler blokira?

Gamers Don't Die, They Respawn.
16 godina
neaktivan
Skureni CPU help

I meni se to znalo dešvat da mi se cooler zaljepi za proc, zato ja sad pastu mažem prstima preko cijeloga procesora pa mi se ne ljepi više. Prije sam stavio malo na sredinu, pa sam stinsuo s coolerom ali mi se onda opet zaljepi.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GimmieCorsair kaže...
Groza kaže...

Kako bi trebao spustiti onu nozicu koja "zakljuca" procesor u socket, ipak o cooler blokira?

upravo to na kraju sam fenom ugrijo kak si reko i odvojio sad cu vidjet dal bu to sve radilo na kraju kad slozim

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 17:51 (R4zOR229).
16 godina
R4zOR229 kaže...

Ako se CPU zalijepio za hladnjak, uzmi ravni šarafciger i nekako ga odlijepi samo moraš jako dobro pazit da CPU ne odleti 2 metra dalje.

17 godina

ma vec sam sredio grijanjem cpu-a fenom

18 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

ma vec sam sredio grijanjem cpu-a fenom

I? CPU je ok sada?

The perfect OS, MS-DOS! No patches, no root exploits for almost 30 years.
17 godina

yes radio sam onaj stability test s everestom nije se nis desilo prije se znao restartat kad bio previse opterecen

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice