Molim pomoć,Stalno mi se na ekranu pri pokretanju prikazuje ************IDE DRIVES INSTALLATION ERROR********* For best reliability & performance,please change the stand alone slave drive to master.System halt... Pomozite,našao sam hrpu tekstova na engleskom,ali kao što vidite nije mi jača strana engleski jezik.Može li mi itko pomoći objašnjavanje step baj step.Pliz,help mi.
Problemi s IDE driveovima
- poruka: 15
- |
- čitano: 6.237
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako imaš samo jedan disk, onda na njemu prebaci jumper na master...
Pliz,help mi.
Probaj skinuti jumper skroz, onda ce komp sam odabrati kako vidi disk.
btw vidi se da ti engleski nije jaca strana :D
na disku imaš šemu na kojoj ti je nacrtano gdje trebaš staviti jumper (đamper) da disk bude master ili slave (gospodar ili rob). Najčešće moraš izvaditi disk da bi to vidio jer se nalzi s gornje strane.
na disku imaš šemu na kojoj ti je nacrtano gdje trebaš staviti jumper (đamper) da disk bude master ili slave (gospodar ili rob). Najčešće moraš izvaditi disk da bi to vidio jer se nalzi s gornje strane.
Kakav crni gospodar ili rob???
Pa to ti znaci glavni i sporedni diskovi! Ne mozes sve doslovno prevoditi.
I nije đamper nego je džamper.
Sad mu je disk rob bez gospodara pa se zato buni ;)
ja sam sebi tako davno preveo pokušao sam čovjeku olakšati koliko mogu jer kaže da mu eng neide ;) picajzle
Hehe, sado-mazo informatičar :)
Molim vas,može li mi itko reći kako poslati anonmnu poruku na nečiju IP adresu.To mi treba jer mi netko stalno šalje prijeteće mailove,viruse i ostala sranja.Vidim samo njegovu IP adresu jer je budala nije sakrila.Htio bih vidjeti tko je to i zato mi trebaju detaljne upute.POMAGAJTEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako ti salje? Cisto sumnjam da vidis njegu IP adresu a ne od routera il dinamicku IP adresu.
Ne znan ja koje on programe koristi,ali ja mu samo vidin IP.Sve moguće san proba,ali san samo IP izvuka iz poruke.
Kako znas da je to njegova IP a ne od nekog uredjaja izmedju njega i tebe? Sansa je skoro nikakva da je njegova.
Imam grafičku karticu Radeon X1300/X1550 series i kad pogledam u dxdiag imam 512 mb (approx. total memory),a kad odem na internet piše da imam 256 mb grafičke kartice.Molim da mi netko objasni koliko ima mb i kako je možda malo poboljšati.Igru Gta 4 pokrene vidi se glavni lik,hoda malo usporeno...,ali nema ceste (sve je plavo).Kako to malo možda emulirati ili tako nešto,molim za pomoć.Usput imam samo 1Gb DDR2 memorije sa 400 Mhz.Mogu li možda nešto memorije prebaciti na grafičku karticu???? POMOZITE!!!!
Imam grafičku karticu Radeon X1300/X1550 series i kad pogledam u dxdiag imam 512 mb (approx. total memory),a kad odem na internet piše da imam 256 mb grafičke kartice.Molim da mi netko objasni koliko ima mb i kako je možda malo poboljšati.Igru Gta 4 pokrene vidi se glavni lik,hoda malo usporeno...,ali nema ceste (sve je plavo).Kako to malo možda emulirati ili tako nešto,molim za pomoć.Usput imam samo 1Gb DDR2 memorije sa 400 Mhz.Mogu li možda nešto memorije prebaciti na grafičku karticu???? POMOZITE!!!!
jedino sta ti mozes je kupit novi pc jer nema sanse da ce ti gta 4 ic na toj grafi
Ispričavam se ali sam napisao da mi GTA 4 radi samo je malo usporen,a upravo to me nervira.Igrivost je dobra,ali nije smooth kao što bi trebala biti.Pitao sam koliko mi grafa ima mb i postoje li neki emulatori za grafu kao 3d analyzer.