Problem sa startovanjem

poruka: 10
|
čitano: 2.465
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa startovanjem

Komp me opasno zeza!

Kad stisnem power dugme ukluce se svi ventilatori ali nista se dalje ne desava.Nikakv zvuk,nema BIOS-a,crn ekran. Naravno na silu ga iskljucim i posle par (desetak) takvih pokusaja uspe da se podigne sistem i nadalje sve normalno radi. Vadio sam memorije,graficku,HDD,restartovao BIOS i sve je isto.Ima li neko ideju sta bi moglo da bude?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa startovanjem

Probaj malo pocistiti ram i takve komponente pomocu programa...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa startovanjem
mislim da ti matična odlazi,ili probaj sve spojeve ponovno uključiti,i očisti matičnu od prašine
Intel Celeron 2,2GH mb Jetway i845 s478
15 godina
neaktivan
Problem sa startovanjem

Negde sam ovde na forumu procitao da je neki lik probao fenom da zagreje procesor pre startovanja. To sam i ja jutros uradio i mogu vam reci da je mnogo lakse startovao. Da li to znaci da je nesto do procesora,ali opet kad se startuje sve najnormalnije radi?

0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa startovanjem

Moglo bi imati veze sa temperaturama....kolegi primjer sve dok malo ne ugrije napajanje (par neuspjelih startova, ili grijanje fenom) neće da pali....dok mu kod sina tako zeza memorija.....dosta mu je hladno u sobi za zimskih mjeseci i tu nastaje problem....doduše ljeti problemi nestaju....probaj sve spojeve prekontrolirati.....sa gumicom obriši lagano konektore na memoriji, no onako odokativno moglo bi biti napajanje!

http://s2.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=80005
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa startovanjem

Ovo sa zagirjavanjem je stvarno čudno. Možda napajanje ne daje dosta energije da se to sve upali i krene raditi normalno. Jesi probao drugo napajanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa startovanjem

NIsam jos uvek. Vadio sam sve komponente i isto se desava. Tako da je ostalo  da je napajanje ,maticna ili procesor.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem sa startovanjem

Pogledaj na maticnoj ploci, u okolici procesora, kondenzatore.

Jesu li napuhnuti?

15 godina
neaktivan
Problem sa startovanjem

napajanje 99%

firula
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Problem sa startovanjem

Za ove gore, tesko da je tako... U mene u sobi, zimi, se ne moze zivjet bez ukljucenog radijatora, a moja beba se uapli kao i uvijek.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice