Problem sa PC-om

poruka: 7
|
čitano: 2.011
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa PC-om

Odnedavno mi je pocelo kada igram igrice da mi se desava to da igrice pocinju blokirat 5 minuta pa 5 minuta rade, mislio sam da je do graficke te sam 9600 GT  zamjenio sa ATI 5870... No to se nastavilo desavat sad mi se cak pocelo desavat da kada igram OBLIVION neke crne teksture pocinju iskakati po ekranu, a u AC 2(asasins cred 2) kada pocne blokirat na nebu se pocnu pojavljivati crte, te se sto vise igram to vrijeme koje stopa sve vise produzuje. Reinstalirao sam WINDOWS( koristim XP), ovaj problem se poceo desavat prije 5 mjeseci upocetku se javljalo svakih pola sata 2-3 minute(u igrici NBA 2K10) do tada nije blokiralo.

Konfiguracija:

AMD 6000+

ATI 5870

2 GB RAM-a

ASUSOVA ploca( neznam tacno koja)...

Nisam dugo cistio kompjuter... Mada se to ranije nije dogadalo kada ima prasine.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa PC-om

provjeri temperature sa everestom, jer je lako moguce da je pregrijavanje u pitanju

ako bude to otvori kuciste,ocisti ventilatore od prasine,po mogucnosti stavi termalu pastu radi manjeg zagrijavanja

ako to nebude, moguce je da je problem i u driveru od grafe...

16 godina
neaktivan

OK. Probat cu sa ovim. Posto ne vjerujem da je do WINDOWS-a. Javit cu sutra rezultate.

Ocistio sam kuler profuncijonisalo je...vise se ne dogadja

MOZE LOCK

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 20:42 (CoD5NEW).
15 godina
neaktivan
Problem sa PC-om

ja imam jedan problem.Naime komp mi ponekad zna samo stat.Jedino sto mi preostaje je da ga restartam.Ako netko zna koje je riješenje bio bi mu jako zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa PC-om

evo ljudi,imam problem...naime,do nedavno sam komp normalno stavljao u sleep,ali sam jedne veceri krenio dignutio iz sleepa i vidim,komp nije  bio u sleepu,nego je startao kao da je resetiran,to mipostalo ucestalo i kad uđem na desktop,pise da se windows oporavio od neocekivanog gasenja uz obrazlozenje blue screen,problem sam rijesio tako da sam se prije sleepa odlogovao i onda stavio u sleep,ali sada vise ni to neradi,sada se stalno rusi,hitnu pomoc trebam

http://www.racunalahakiranje2010.smffy.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kewin kaže...

ja imam jedan problem.Naime komp mi ponekad zna samo stat.Jedino sto mi preostaje je da ga restartam.Ako netko zna koje je riješenje bio bi mu jako zahvalan.

tesko je ovako napamet utvrditi u cemu je problem

stvar koja najvise moze utjecati na neobjasnjiva rusenja,i zamrzavanja su najcesce pregrijavanje ciji je uzrok prasina u cooleru..pokusaj ocistiti ventilatore od prasine i to bi trebalo rijesiti problem.. ako to ne rijesi problem onda mozes sumnjati i na lose napajanje,pa bi ga u tom slucaju bilo pozeljno testirat,takoder los disk moze utjecati,zatim los ram,i to testirati..

ako se zamrzavanja ni tada ne rijese onda ti ne preostaje nista drugo nego da pokusas reinstalirati windowse

kazem ti moze biti 100 stvari,ovako ti mogu samo napamet dat savjet,eliminiraj jednu po jednu mogucnost uzroka zamrzavanja dok na kraju ne dodes do rijesenja

nazi commander kaže...

evo ljudi,imam problem...naime,do nedavno sam komp normalno stavljao u sleep,ali sam jedne veceri krenio dignutio iz sleepa i vidim,komp nije  bio u sleepu,nego je startao kao da je resetiran,to mipostalo ucestalo i kad uđem na desktop,pise da se windows oporavio od neocekivanog gasenja uz obrazlozenje blue screen,problem sam rijesio tako da sam se prije sleepa odlogovao i onda stavio u sleep,ali sada vise ni to neradi,sada se stalno rusi,hitnu pomoc trebam

dok ti se to pocelo desavati nakon neobjasnjivog rusenja,znaci da ti je problem u windowsu..mozda ti se nakupilo virusa pa pokusaj skenirati komp od gamadi

ako ne pomogne onda ti je moj savjet reinstalacija,koja je najbezbolnije rijesenje u ovom slucaju,jer se vjerojatno ostetio windows tjekom rusenja

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 20:34 (robx).
15 godina
neaktivan

fala ti ocistio sam ga i defregmetirao sam disc i sada radi super hvala ti! Smijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice