Problem sa grafickom

poruka: 6
|
čitano: 1.234
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

Imam jedan, meni bizaran, problem sa grafickom( barem mislim da je ona kriva ).

Ovako, starome je kod igranja americas army-a dolazilo do prikazivanja artefakta, "plavog ekrana smrti", rusenja... smanjio sam rezu i detalje, ali danas nakom nekog vremena bacilo je zeleni ekran i smrznuo se PC...

Nakon restarta, vec u boot screenu pocelo je prikazivati artefakte( u ovom slucaju redoe tockica xD ), pa sam otvorio pc, izvadio graficku, te sve ocistio od prasine kompresorom, ocistio konektore na graficki, te sve konektore na ram memorijama. Nije pomoglo... Kada boot-a XP ( sve sa crticama i tockicama na ekranu :) ) prikaze "plavi ekran smrti".

Safe mod radi bez ikakvih problema, ali ne prepoznaje graficku, ne mogu izbrisati njene drivere( nece ni sa driver sweeper-om ), a ni reinstalirati iste...

Molim vas da pomognete, a ako nema pomoci imam izgovor za kupnju nove grafe i to hebene :)

eeee, da.... grafa je radeon hd2900xt

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2009 17:46 (toon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Problem sa grafickom
toon kaže...

Ovako, starome je kod igranja americas army-a dolazilo do prikazivanja artefakta, "plavog ekrana smrti", rusenja... smanjio sam rezu i detalje, ali danas nakom nekog vremena bacilo je zeleni ekran i smrznuo se PC...

Nakon restarta, vec u boot screenu pocelo je prikazivati artefakte( u ovom slucaju redoe tockica xD ), pa sam otvorio pc, izvadio graficku, te sve ocistio od prasine kompresorom, ocistio konektore na graficki, te sve konektore na ram memorijama. Nije pomoglo... Kada boot-a XP ( sve sa crticama i tockicama na ekranu :) ) prikaze "plavi ekran smrti".

Safe mod radi bez ikakvih problema, ali ne prepoznaje graficku, ne mogu izbrisati njene drivere( nece ni sa driver sweeper-om ), a ni reinstalirati iste...

Molim vas da pomognete, a ako nema pomoci imam izgovor za kupnju nove grafe i to hebene :)

probaj krivca za tu situaciju tražit u ramima

I Jadantisi
17 godina
neaktivan
giga kaže...
toon kaže...

probaj krivca za tu situaciju tražit u ramima

Probao sam sve kombinacije sa memorijom i opet isto, zato ne vjerujem da je memorija kriva

16 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

Prvo bih uzeo grafu, odnjeo kod frenda, ubacio na 5 min i vidio kako se ponaša, ako su artifakti, znaš šta je, ako ničeg nema onda probaj reinstali Windowsa pošto nemožeš srediti drivere (a možda je njihova krivica).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Problem sa grafickom

Pa zar ne možeš ni dignut Winze na toj mašini? Kako to ne može drivere deinstalirati?

Polly wants a cracker-think I should get off of her first
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pise da nije pronađen hardver kojem driveri pripadaju i ugasi se :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice