Problem s grafickom

poruka: 16
|
čitano: 2.186
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Problem s grafickom

POGLEDATI SLIKE

jel ima spasa ovoj grafickoj i sta je uopce sa Njom? nije do windowsa par puta san iznova instalirava..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem s grafickom

Pogledaj da za desktop nije postavljeno dubina boje na 8 bita umjesto 32 bita

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Problem s grafickom

di to da pogledam?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem s grafickom
zmaaaj kaže...

di to da pogledam?

klikni na link iznad koji sam ti ostavio

14 godina
neaktivan
Problem s grafickom

Da ne otvaram novu temu.. Naime na monitoru su mi se javile horizontalne linije..igre (FIFA16) mi uopće neće pokrenuti. Spojio sam drugi monitor za koji sam siguran da je ispravan i problem je ostao isti. Jel može biti da je do nečeg drugog osim grafičke?

Battlelog:cro1911
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zmaaaj kaže...

POGLEDATI SLIKE

jel ima spasa ovoj grafickoj i sta je uopce sa Njom? nije do windowsa par puta san iznova instalirava..

samo nemoj planut. većina problema može se riješiti konstruktivnim dijalogom, uz obostrane kompromise. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
13 godina

Jedan forumaš mi je poslao grafu s takvim simptonom, bila je hd3870 i to mi se isto dešavalo, nemaš drivere instalirane pa ih probaj instalirati. Ja kad sam instalirao drivere grafa je bacala bsod i više nisam mogao ući u windowse s njom.

14 godina
neaktivan
Problem s grafickom

Zdravo, da ne otvaram novu temu, sinoc sam pustio klip na youtube-u u full screen nakon toga mi se na monitoru samo pojavilo no signal, racunar je i dalje radio nekih 5-10 minuta, lampica koja pokazuje aktivnost hard diska je gorila svih tih 10-tak minuta. Ponovo sam upalio pc, sve je ostalo zapamceno kao da je u sleep modu bio, samo sam ukucao sifru i pojavio se desktop, kada kliknem na chrome cim se pojavi taj klip opet se javi no signal i ponovo se ugasi. Sve dok nisam ugasio pc na dugme i on je zaboravio taj klip odnosno ponovo se pokrenuo. Jutros je pc normalno radio, i maloprije igram euro truck simulator 2, igrao sam dobrih sat vremena i onda opet samo no signal, opet isto ponovo ga upalim, ukucam sifru doceka me desktop, dole na statusnoj stoji ets2 kliknem na to odmah no signal. Graficka je gt220, sistem windows 10, sta bi mogao biti problem?

Unaprijed hvala :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Da dodam, malo sam gledao po forumu i nasao da bi problem mogao biti u pregrijavanju, pa sam skinuo cpiud hardware monitor, za 10-tak minuta normalnog rada (samo browser) grficka je dosla do 60° , procesor je na 46°, i maticna na 40°, nakon toga sam usao na youtube i pustio klip u full screen i opet isto no signal i racunar se gasi ali nisam stigao viditi temperaturu graficke. Sve sam kulere ocistio ali problem je jos tu.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Problem s grafickom

pooozzz imam amd radeon 6450 graficku i imam problem sa njom prvih 5 min radi normalno posle mi odjednom opadne fps i igrica pocne da koci, npr igram lol na medium 3-4 min 70 fps, i posle tog vremena samo spadne na 30 fps, moze li neka pomoc, hvalaa unapred :D 

Aleksandar Isailovic

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wabco kaže...

pooozzz imam amd radeon 6450 graficku i imam problem sa njom prvih 5 min radi normalno posle mi odjednom opadne fps i igrica pocne da koci, npr igram lol na medium 3-4 min 70 fps, i posle tog vremena samo spadne na 30 fps, moze li neka pomoc, hvalaa unapred :D 

napiši specifikacije kompa

9 godina
neaktivan

amd sempron 140 2.7ghz single core

2gb ddr2 

grafa vam je napisana 

Aleksandar Isailovic
12 godina
Wabco kaže...

Promijeni termalne paste na GPU i CPU! 

Finger Up :)
10 godina
neaktivan
Problem s grafickom

Najvjerovatnije ćeš morati kupiti novu grafičku, imao sam par puta takav slučaj.

Nisu pomagali ni novi drajveri.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem s grafickom

preko ovog progreama možeš vidjet da li imaš nešto da ti je usko grlo, mislim da je to cpu, isto tako prati temperature

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Problem s grafickom

jaa mislim da je upitanju pregrejavanje jer ona ima pasivni hladnjak u pocetku radi dobro ali posleee...nevaljaa, al hvalaaa svimaaa

Aleksandar Isailovic

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice