Problem sa Grafickom

poruka: 7
|
čitano: 1.729
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Problem sa Grafickom

pozz, danas sam kupio Radeon HD 5770,i svaki put kad dodjem u neku zahtjevniju igru,nakon 1 min igre ekran postane crni. Ne da je igra crna nego cjeli ekran,jer kad probam minimizirati i  dalje je crno. a kad ugasim igru (alt f4) opet se sve vrati.

kolko sam skuzio,kad se to dogodi,graficka se ne ugasi jer i dalje ventilatori rade i monitor ima kontakt.

i nemogu u catalyst control centar. SREDIO sam catalyst control centar,al ovo gore ne :C

Zna tko rijesenje?

Video:

I always tell the truth, even when I lie.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 18:42 (mato007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem sa Grafickom

Jesi li probao obrisati pa ponovo instalirati zadnje drivere. Skini ih odavde

http://support.amd.com/en-us/download

14 godina
coso9288 kaže...

Jesi li probao obrisati pa ponovo instalirati zadnje drivere. Skini ih odavde

http://support.amd.com/en-us/download

jesam, probao sam i beta i obicne,ne pomaze :C

jedino sto sam uspio slozit je catalyst control centar.

danas cu uploadat video da ljudi bolje vide u cemu je problem :C

14 godina
Problem sa Grafickom

Evo vam likica od problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Problem sa Grafickom

S obzirom da ti se to dogodi kada ti je grafička pod opterećenjem rekao bih da je u pitanju grafika ali napisao si da si je tek kupio pa predpostavimo onda da je nova i da bi trebala biti ispravna... No s obzirom da si radio nadogradnju moguće je da ti napajanje nije dovoljno jako ili kvalitetno pa ti pod opterećenjem pravi probleme. Imao sam isti problem prije par godina s jednim napajanjem. Teško za detektirati, random se događalo, i dok nije do kraja napajanje otišlo nisam znao u čemu je problem. Otkad je novo stavljeno problem se nije niti jednom ponovio.

Predlažem da posudiš od nekog prijatelja napajanje i testiraš dali će ti se problem ponavljati s tim drugim napajanjem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 19:00 (display name ivo).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
display name ivo kaže...

S obzirom da ti se to dogodi kada ti je grafička pod opterećenjem rekao bih da je u pitanju grafika ali napisao si da si je tek kupio pa predpostavimo onda da je nova i da bi trebala biti ispravna... No s obzirom da si radio nadogradnju moguće je da ti napajanje nije dovoljno jako ili kvalitetno pa ti pod opterećenjem pravi probleme. Imao sam isti problem prije par godina s jednim napajanjem. Teško za detektirati, random se događalo, i dok nije do kraja napajanje otišlo nisam znao u čemu je problem. Otkad je novo stavljeno problem se nije niti jednom ponovio.

Predlažem da posudiš od nekog prijatelja napajanje i testiraš dali će ti se problem ponavljati s tim drugim napajanjem.

Pise da ja za graficku minimalno 450w napajanje, a na mojem napajanju pise: 250w 320w 530w

koje je od toga tocno?

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 19:21 (mato007).
14 godina
Problem sa Grafickom

POPRAVIO SAM!

imao sam krivi kabel prikljucen iz napajanja u graficku:P

LOCK LOCK LOCK {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice