Problem grafička R6770

poruka: 12
|
čitano: 2.126
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem grafička R6770

Pozdrav ljudi, ovako jedan frend ima sljedeći hw problem , naime sav sretan i zadovoljan kupio si je MSI R6770 MDIGD5 1GB u priotisu, sljedeći problem koji ima je :

na fuck*ng Asus M2R32-MVP ploči to ne radi ? Uopće nema signala, ćak se niti ventilator ne vrti :( , grafičku smo isprobali na drugom računalu i radi fine.

Do sada je imao grafu : ATi X1650 PCX 1.0 koja je radila odlično (  do dolaska jačih igri lol). 

PS.

čovjek je kupio i novo 550W napajanje O.o

WTF problem.

Pozdrav

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Problem grafička R6770

Vjerojatno niste spojili valjane kablove (PIN kablove na grafu) ili je u BIOS-u zaključan ta PIC-E utor pa ga treba otključati.

kalko1212
16 godina
neaktivan
Genije kaže...

Vjerojatno niste spojili valjane kablove (PIN kablove na grafu) ili je u BIOS-u zaključan ta PIC-E utor pa ga treba otključati.

Ima jedan izvod za grafičku iz napajanja , a napajanje je 550W tak da je sasvim dovoljno.

Što se tiće BIOS-a nadogradili sam ga  sa zadnjom verziojm i opet ne radi, dok stara grafička u istom PCI Express portu radi savršeno ?

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
15 godina
neaktivan

jel mozes tu novu grafulju probat na drugom kompu, da nije ona mrtva (iako je nova)...

16 godina
neaktivan
irmascher kaže...

jel mozes tu novu grafulju probat na drugom kompu, da nije ona mrtva (iako je nova)...

Kaže čovijek da je isprobao te da grafička radi odlično na drugoj ploči,  jednostavno nemam ideje što da se napravi.

15 godina
neaktivan
Problem grafička R6770

MS PRO 550w?

Koje napajanje...

Možda samo nije isključio onboard grafu..

Ako sam ti ikad pomogao stisni HVALA :)))
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
irmascher kaže...

Kaže čovijek da je isprobao te da grafička radi odlično na drugoj ploči,  jednostavno nemam ideje što da se napravi.

moja greska, nisam vidio da je već probana :|

ili vidjet jel iskljucena integrirana grafika ili probat s drugim napajanjem... nista drugo mi ne pada na pamet

16 godina
neaktivan
Problem grafička R6770

Nema onboard grafu.

Ovo je enigma :)

Inaće hvala na pomoći {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi bios pa mozda proradi
14 godina

Ako je ploča stara jako i ima PCI-E 1.0 slot onda možda neradi zato što je ova grafa PCI-E 2.0 iako bi to trebalo raditi u teoriji. Nekad u praksi neradi.

15 godina
neaktivan
Problem grafička R6770

Evo ovaj tip je uspio gore stavit HD6850...

Možda Update BIOS-a pomogne?..Glupo pitanje ali dali je uštekan kabel sa dodatno napajanje?.Dali je grafa dobro "sjela" u PCIe utor?..:)

http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20101028195746449&board_id=1&model=M2R32-MVP&page=1&SLanguage=en-us

Ako sam ti ikad pomogao stisni HVALA :)))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dax1974 kaže...
Novi bios pa mozda proradi

Updateo sam mu BIOS sa zadnjim ROM-om.

itomic009 kaže...

Ako je ploča stara jako i ima PCI-E 1.0 slot onda možda neradi zato što je ova grafa PCI-E 2.0 iako bi to trebalo raditi u teoriji. Nekad u praksi neradi.

Toga se i bojim, da jednostavno ne radi.

RaZ0R9111 kaže...

Evo ovaj tip je uspio gore stavit HD6850...

Možda Update BIOS-a pomogne?..Glupo pitanje ali dali je uštekan kabel sa dodatno napajanje?.Dali je grafa dobro "sjela" u PCIe utor?..:)

http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20101028195746449&board_id=1&model=M2R32-MVP&page=1&SLanguage=en-us

Sve smo provjerili par puta, sve dobro sjedne, sve uštekamo , ali od garfičke nit mrc , čak se niti ne pokrene, ono dump test provjera dal se barem ventilator vrti, ali ništa.

Ko da je vrag ušao u nju :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice