Ne vidim iz ovih postova da je disablirao integriranu grafiku u BIOS-u....
opet isti problem.. čak sam isključio grafičku i ostavio na integriranoj misleći da je nešto do napajanja a imam chiefteca 450w.. probao sa drugim hardom i 10 puta dizao winse.. stvarno nemam pojma više.. dakle radi sve normalno i restarta se i sve.. samo odjednom kod restartanja neće dignuti winse i treperi crtica gore lijevo-čak i jednom nakon treptanja kao da pokuša dignuti winse onako se zatamni i nastavi treptati.. sad sam mislio probati čak i xp staviti ali nemam 64bitni pošto imam 4gb rama..
Mozda je neki problem u biosu a cak i maticna ima neki kva meni je tako bilo sa maticnom
ma ima u biosu samo za odabrati hoćeš integriranu, pci ili pci-ex..
Mozda je neki problem u biosu a cak i maticna ima neki kva meni je tako bilo sa maticnom
i meni se čini da je nešto do matične.. jer ostalo sve isprobao :(
ma ima u biosu samo za odabrati hoćeš integriranu, pci ili pci-ex..
da tako nesto ovisi kakav bios imas moj friend ima neki stariiiiiiiii Bios
možda da ga probam update-ovati??
hmmm mozda daj mi reci maticnu ak znas
ALiveNF7G-HDready -na početku teme imaš cijelu moju konfu..
ALiveNF7G-HDready -na početku teme imaš cijelu moju konfu..
ja mislim da ti je neki softwer umro ali nisam sto posto siguran
neam pojma.. sad mi frend mail poslao da pregledam još rame ili je sigurno matična (kaže da pogledam jel se koji kondenzator napuhnuo)
.. a mislim si nisam mu ništa teško probavljivo... hehe
neam pojma.. sad mi frend mail poslao da pregledam još rame ili je sigurno matična (kaže da pogledam jel se koji kondenzator napuhnuo)
.. a mislim si nisam mu ništa teško probavljivo... hehe
Dobro razgledaj maticnu da ti je sve na mijestu
ma gledam ali... pa neki su veći neki manji naravno.. ne znam kako sad tu mogu nešto znati...
samo pogledaj ako se drma sa mjesta nesto onda znaci da ti je iskocila jedna strana mora biti sve cvrsto stavljeno u utore
ma sve je na mjestu...