PC umire ?

poruka: 6
|
čitano: 1.381
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PC umire ?

Amd Fx 6300 (LC cc 95)

Gigabyte 970A-DS3P

8 Gb RAM

Gigabyte Radeon R9 270X

SSD 120 gb i 1TB HDD

Napjanje LC power 6550GP2 V2.2 - GREEN POWER 550 W

Imam prblem sa kompom iskljuci miš na par minuta pa tipkovnica pa nisam ni sam pc mogao.

Inace vec duže vrijeme se zamrzava kad sam u chromu gledam yt ili vrtim po fejsu.

Mogu igrati igrice tipa gta 5 bez problema nije problem sa hlađanjem temp su uredne.

Prije neko vrijeme mi je riknuo jedan vent na grafickoj zamjenio sam ga sa nekim manjim ventom od stare graficke ,

kad ulaim komp pocnu se vrtit oba dva al nakon min se taj drugi ugasi i pali se tek kad se graficka zagrije (neznam da li to ima ikakve veze a bilo cime) 

Neznam stvarno zašto se dešava to , pomoccc ako netko imam kakav savjet ??

0 0 hvala 0
15 godina
PC umire ?

Provjeri ispravnos hard diskova....

I've lived in darkness a long time, over the years my eyes adjusted, until the dark became my world, I could see.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2018 12:09 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: PC umire ?
lmutak kaže...

hard diskova....

Ispravljeno.

10 godina
odjavljen
PC umire ?

Probaj druge utore za memoriju, ili samo po jedan stick. Zbog neispravne memorije se kompovi zamrzavaju, ali se ne bi trebalo događati da ti se miš i tipkovnica isključuju.

Prije bih rekao da je problem u matičnoj, tj. možda usb-ovima na njoj. 

Grafa isto može prouzročiti zamrzavanje, ali ne i isključivanje usb-ova.

Isto tako može biti problem sa Hdd-om, tj. Windowsima, pogotovo ako je Win 10 u pitanju.

Za početak bih krenuo sa friškom instalacijom windowsa, pa onda ostalo. 

0 0 hvala 0
10 godina
Re: PC umire ?
Za početak ti odvrti provjeru healtha s HD Tune, ako izbaci barem jedan bad sector, odma daj HDD na garanciju ako ju imaš, zatim idemo dalje, ne zaboravi izvršit backup podataka
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PC umire ?

HD tune sam napravio sve je zeleno i na hddu i ssdu ..

Ovo kad prestane miš radit ili tipkovnica ne cuje se niš tipa da se diskonekta usb cak i svjetli miš ili tipkovnica samo jednostavno neradi neko vrijeme pa se vrati nazad.

Zna li netko neki dobar program za provjerit RAMe i Graficku..

E da i još jedna stvar kad obrisem history sa chroma onda užasno blokira prvih par dana pise ono ispod "waiting for chase"

Probao sam reinstalirat drivere od maticne sa neta i evo ne gasi se za sad ništa više al ovo sa zamrzavanjem i dalje :(

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice