Nvidia 8600GT i novi driver

poruka: 25
|
čitano: 6.037
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

zadnje 2 "inačice" nvidinog drajvera nakon instalacije rezultiraju black screenom, tj, nakon instalacije, restartiram, win se upale, vidim desktop i nakon 10 sekundi monitor se baci u standby.

Radi se o gigabyte nvidia 8600GT, drajvere skido s windows update-a i s nvidia.com.

o čemu se tu radi?

đija!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To je našta jako čudno - ja imam Palit 8600GT i nemam nikakvih problema ni sa predzadnjim ni sa zadnjim driverima.

Znam da je glupo,ali jesi obriso stare drivere - zna to nekad bit?

Intel Core 2TM Duo E4400-2Ghz nVidia 8600GT@701Mhz/1.6Ghz/1Ghz ASUS P5LD2-X 2Gb Crucial Ballistix 19" ASUS WV Western Digital WD2500JS-22NCB1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja isto jučer sve uredno i normalno instalirao, nikakvih problema... Si izbrisao stare drivere?

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

e vak, probo sam prvo uninstal iz cpanela, pa sam probo uninstal iz device managera, pa sam sve to probo i iz safe moda i onim programom driver cleaner sa guru 3d. i svaki puta vista nađe driver negdje. čime da pobrišem svaki trag ikad instaliranog drivera?

đija!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako nista nece format i bok.

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Nvidia 8600GT i novi driver

Čekaj, nemoj još format... Pogledaj ako nisi već na Nvidia.Customerhelp!

Sry ako već jesi...

Intel Core 2 Quad Q6600 , 4x2.4GHz, socket 775, 8Mb L2 cache, MB Gigabyte EX38-DS4, s775, iX38, DDR II, SATA II, FW, GLAN, DDR2 4GB (2x2GB kit) PC8000 (1000MHz) OCZ, Platinum XTC, DC kit, VGA Ati Radeon HD 4870, 1024Mb GDDR5 256bit, Dual DVI, PCI-E, HDTV
17 godina
neaktivan

ma ide format uskoro i tak, samo da mas effect pređem ;D

hvala na pomoći enivej =)

đija!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vista ima dvije opcije....unistal driver i delete driver....

Ososbno predlažem da skineš stariju verziju (koja radi) i zatim ideš update device i updataš ga na stariju verziju.....

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

neće ni nakon formata.

ni 175 neće, 169 se ni ne instalira do kraja, još sutra probat s 163 - zadnja je verzija na gigabyteovim stranicama.

đija!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma da ga j***š

samo izbaci monitor "no signal input". ne kužim. boota se normalno, prođe login screen, prikaže mi desktop i odeeeeee... samo drajver s izvornog CDa sad radi. bolesno

đija!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

na xpu radi. zanimljvo ;D

đija!
17 godina
neaktivan

Pa jel mozes instal win(ako vec nisi) i probaj bez drivera ikakvih instalirat najnovije?

mozda sam krivo skuzio kaj si napiso(ako si to vec napravio)

btw ako radi na xp-u jesi skinuo drivere za vistu 32,64koju vec imas?Neodlučan

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

na instaliranu vistu (32) nije išlo

ni nakon formata (nisam dizo driver s CDa) neće novi driver

na xpu (32) radi

da, skinio sam driver za vistu.

đija!
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2008 0:03 (Zoran).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zoran kaže...

ma da ga j***š

samo izbaci monitor "no signal input". ne kužim. boota se normalno, prođe login screen, prikaže mi desktop i odeeeeee... samo drajver s izvornog CDa sad radi. bolesno

Ista stvar se meni javljala na MSI 8600 GTS Diamond Plus . Jel ti možda grafa od MIS-ja???
Ja sam svoj problem riješio tako da sam skinuo drivere sa njihove str i začudo sve radilo. Od tad koristim i na xp i na visti (koju koristim 3 puta godišnje) samo te drivere, jer mi se i na xp-u dogodila ista stvar, ustvari tamo se pojavio bluescreen umjesto gašenja monitora, no na isto ti dođe
John Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? John Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake.
17 godina
neaktivan

nope, Gigabyte je grafa i matična.  na xpu mi rade i najnoviji drajveri s nvidia.com

sad sam digo i vistu na virtualnu mašinu i digo driver za vistu s nvidia.com i sve radilo

tu jebe lud zbunjenog ;D

17 godina
neaktivan

ne kužim ni ja te drivere, na visti mi rade bez problema najnoviji driveri

a na xp-u(kojeg rjetko koristim,al nekad bas treba) dobim 4-bitne boje, pa stavim starije drivere 160.X i onda radi

wtf??

grafa je eVga 8800gts

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Največe probleme sam iamo na visti sa lošim memorijama te su uzrokovale najčudnije kvarove te to je najbolji savjet koji ti mogu dat-promini memorije!!!sry

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nebih rekao, ja imam 4gb 800MHz i radilo je sve super oko godinu dana,sve do dana kada sam spojio tv na grafičku Nvidia 8600gt,e od tog dana poceli su problemi,na ekranu mi se se stalno pojavljuju nekakvi kvadratići plavo-bijele boje tako da imam veliku šahovnicu preko monitora,instalirao sam nove drivere za graf.-nije valjalo,instalirao novi windows(vistu)i radi sve super sve dok ne instaliram drivere za graf.(instl. ja bilo koje drivere ili sa cd-a ili sa nvidia stranice nevalja),onda sam stavio xp i instalirao drivere i valja.ali ja ne zelim xp zbog viska RAM-a nego vistu,,pomozite poludit cu

17 godina
protjeran

Evo nažalost i ja imam problema sa 178 serijom drivera.Neće mi ni jedna igra.Svaka javlja DirectX Error.Vratim na 175.19 i sve radi.Koristim 8400GS 512MB.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zoki jel mi mozes malo jasnije objasniti kako si rijesio problem

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja mislim da, ako možete bez fency izgleda i DirectX 10-ke, preskačite Vistu.....samo problemi s njom....

Taj OS treba peglat još bar 2 godine, a dotad će vrlo vjerojatno ispljunut bolji OS.

Slobodno me izvrijeđajte i recite da nisam mudar, ako sam u krivu >)

Sorry za spam!

Mudar ko čovjek-jesetra!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nije tebi ni u visti ni u driverima, već u samoj grafi. ta serija je smeće nad smećem, ima grešku neku uglavnom. pogledaj si na forumima, čak je i bug piso o tom. ja ne znam nikoga kome ta grafa radi normalno. il pregori, il driveri ne rade , il sprži matičnu, ma joj. uglavnom imam je i ja i za sada mijenjo je jednom. osobno nisam imao problema s driverima nikad ali sve ostale jesam.

16 godina
neaktivan

ne znam...ja sam dosada upoznao puno ljudi koji su zadovoljni s tom grafom (npr. Zipp, to je moj frend i on ima Palit 8600 SuperOC) i sve radi ko po loju.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

uf zavidim mu. on sigurno ima sreće u životu. pisalo je u bugu da je nvidia skoro propala zbog 8600/9600 serije. prvo su skrivali problem pregrijavanja, onda ih je ekipa tužila pa su se nagodili. a onda su morali još platit 220 milijona dolara za zamjenu tih grafa ali i matičnih koje su spržili ali i laptopa u koje su ugrađivane. uglavnom skoro nvidia bankrotirala. no to se nije objavljivalo na velka zvona, čak mi ni u servisu to nisu htjeli reć ali bug mi je dao odgovor kao i uvijek.

HVALA BUG

16 godina
neaktivan

ma najbolji su ti 178.13 za 8600gt vrte crysis samo tako

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice