Network kartica (il kak vec :)

poruka: 5
|
čitano: 2.746
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Instaliro sam vistu ultimate x32 i sad idem je spojit na net sa zicom i ne gori mi iza lampica od network kartice i nece mi se spojit na net. To sam imo na xp-u al sam rjesio bila mi je konekcija disabled, a na visti nemam konekcije i neznam sta da radim. Dal je problem softverski ili hardver

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jesi li instalirao drivere za matičnu ploču, odnosno za mrežnu karticu?

Klikni na Start, potom desni klik mišem na My Computer i odaberi Manage. Kada ti se otvori novi prozor klikni na Device Manager i vidi piše li ti igdje Unknown device, odnosno stoji li pored neke stavke upitnik. Također vidi pod Network adapters je li ti mrežna kartica instalirana.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2009 20:31 (klimama).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

via rhine 2 ethernet adapter pise i nema nigdje upitnika.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Network kartica (il kak vec :)
krle kaže...

Instaliro sam vistu ultimate x32 i sad idem je spojit na net sa zicom i ne gori mi iza lampica od network kartice i nece mi se spojit na net. To sam imo na xp-u al sam rjesio bila mi je konekcija disabled, a na visti nemam konekcije i neznam sta da radim. Dal je problem softverski ili hardver

Ili ju zbilja nemaš ili neznaš naći.

Start - Control panel - Network and sharing center - Manage network connections u izborniku lijevo. Ukoliko nije do toga onda provjeri gore navedeno u device manageru jer postoji mogućnost da ti ista nije ni instalirana. 

Simbolizira ju dakako Local area connection ikonica.
"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
16 godina
neaktivan

rjeseno hvala na pomoci

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice