Ludi komp

poruka: 9
|
čitano: 1.569
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Ludi komp

Pozdrav,

Prie par dana sam dobio Athlon II 160 u i ja ljepo sve sastavim ali problemi su se poceli javljat, nijedna igra se nemoze pokrenut, samo se pojavi zlatni kursor od misa i komp zafreeza i nece dalje moram ga reb00tat ima ko kakvu ideju ili nesto sta mu mzoe bit, promijenio sam i BIOS i Winse i Drivere

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ludi komp

Pregrijavanje?, izvadi bateriju iz matične da se resetira BIOS(možda je uključena ušteda energije).

Provjeri temp. procesora i napon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Ludi komp

sve je pod nadzorom i stock

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ludi komp

Kakvu memoriju imaš uštekanu, možda je kompaktbilnost s matičnom ili imaš različite proizvođače memorija npr. Kingston + Corsair

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ludi komp
kokokoko kaže...

Pozdrav,

Prie par dana sam dobio Athlon II 160 u i ja ljepo sve sastavim ali problemi su se poceli javljat, nijedna igra se nemoze pokrenut, samo se pojavi zlatni kursor od misa i komp zafreeza i nece dalje moram ga reb00tat ima ko kakvu ideju ili nesto sta mu mzoe bit, promijenio sam i BIOS i Winse i Drivere

De mi reci za koji proc stavio na matičnoj ploči? I koja proc bila prijašnja i naziv matične ploče? Radi više info moram sigurne provjere da vidim jel proca odgovara na matičnoj ploči.

16 godina
protjeran
Ludi komp

zaboravio napisat, riješio problem nerade igre sa Single Core CPU pa sam morao otkljucat ga u athlona 260

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kokokoko kaže...

zaboravio napisat, riješio problem nerade igre sa Single Core CPU pa sam morao otkljucat ga u athlona 260

ubi me ako sam te ista skuzio

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
neaktivan
MilkMan kaže...
kokokoko kaže...

ubi me ako sam te ista skuzio

Slažem se, prijevod molim/o.

16 godina
protjeran
Ludi komp

Naletio sam na youtubu, da igre jednostavno nece radit sa Single Core Cpu, a ovaj moj athlon 160 se moze otkljucat u 260 pa sam ga otkljucao i sad normlano radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice