Komp se zamrzne kod starta

poruka: 7
|
čitano: 1.470
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Sad sam 4 puta restartao komp dok nije proradio , problem je u tome da kod paljenja dođe do one slike za ulazak u bios  ( slika matične ploče) i tamo se smrzne i sad u cemu je problem nakon 5 restarta  je proradio. (MOJ PC)

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 18:33 (zeroname).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Komp se zamrzne kod starta

hm, možda ram zeza iz nekog razloga? da probaš s jednim po jednim keksom rama?

16 godina
neaktivan

Evo idem sad probat testirat s mem testom.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Evo idem sad probat testirat s mem testom.

Meni je tako bilo sa burazovim kompom i isto sam tesiro ram sa mem testom i prošao ga je, ali opet se sistem rušio tj. nekad nije htio bootat, pa sam stavio svoj ram i voila... sve je radilo normalo  i pak je u ramu bila greška, i budući da nisam imo $$ za kupit novi ram, sam samo mu digo voltažu ma 1.965 i još radi stabilno bez greške

Mrog
17 godina
neaktivan

Ja sam imao vjerovatno isti problem. Kad se treba upisat administrator password meni freeza. Jednostavno sto sam napravio je otvorio sam kuciste i malo pobrisao prasinu :D I sve je radilo.

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo prošao je mem test bez greške mislim da je problem bio u vanjskom hdd kad sam ga iskopčao iz usb sve radi!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Evo prošao je mem test bez greške mislim da je problem bio u vanjskom hdd kad sam ga iskopčao iz usb sve radi!

E da to se i meni dogadjalo XD

http://www.youtube.com/user/Drakolapo2 Steam besplatne igre.pogledaj komentare.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice