HDD Nemoguće formatirati

poruka: 9
|
čitano: 3.767
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
HDD Nemoguće formatirati

Imam SATA disk 80 GB i on je normalno radio dok ga nisan proba formatirat i on je nakon 99% prikinio proces.Sada problem je što se on ne da formatirat nema bad sectora,delaya i sranja ali ne može se formatirat niti koristit,mogu li išta napravit.P.S. Čak ni paragon ne pomaže jer kaže da nije ispravna particija ili tako nešto a ne mogu ni u disk managementu napravit novu.OProstite ako sam zakomplicira,Hvala.

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: HDD Nemoguće formatirati

Postoji mogućnost da je disk odlučio otkazati, ali probaj još putem gparted-a live (bootabilna distribucija namijenjena radu s particijama). Zna pomoći u čudnim problemima s particijama.

KaeR
16 godina
neaktivan
HDD Nemoguće formatirati

Da,to ipak nije upalilo ali asm ipak uspio,naime smanjio sam glavnu particiju diska na 100-tinjak Mb i formatirao,zatim sam taj dio extendao na koliko god može i za čudo uspio je se pokrenuti disk bez formatiranja XD eto da se zna ako neko opet zapne

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
veki je car kaže...

Da,to ipak nije upalilo ali asm ipak uspio,naime smanjio sam glavnu particiju diska na 100-tinjak Mb i formatirao,zatim sam taj dio extendao na koliko god može i za čudo uspio je se pokrenuti disk bez formatiranja XD eto da se zna ako neko opet zapne

Jesi li testirao disk sa alatom proizvođača diska? Za seagate su to SeaTools, npr... ja dam ruku ako nema bad sektor. Problemi sa formatiranjem su 99,99% problemi sa bad sektorima.

So, if God has existed forever...you know, what did he do in his spare time, like, before he made the Earth and everything?
16 godina
neaktivan
HDD Nemoguće formatirati

nisan testira s ničin nego s HDD Regeneratorom i nije naša niujedan bad sector nit delay niti išta ali srića je što san popravio
a koji bi alat bio specijaliziran za maxtor pošto iman još jedan takav disk

P.S. Maxtor je PATA

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 10:50 (veki je car).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
veki je car kaže...

nisan testira s ničin nego s HDD Regeneratorom i nije naša niujedan bad sector nit delay niti išta ali srića je što san popravio
a koji bi alat bio specijaliziran za maxtor pošto iman još jedan takav disk

P.S. Maxtor je PATA

Na Hiren's Boot CDu imaš alate za dijagnostiku HDDova, Maxtor ima svoj alat, zaboravih mu ime.

HDD regenerator ne služi dijagnostici.

So, if God has existed forever...you know, what did he do in his spare time, like, before he made the Earth and everything?
17 godina
HDD Nemoguće formatirati

-uz mogućnost da je problem u kontroleru ili kablu, ipak je prvi sumnjivac HDD. Maxtoolsom diagnosticiraj (i/ili formatiraj).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
HDD Nemoguće formatirati

Neposlusni HDD mozes ovako srediti:

Skini DBAN

Stavi doticni HDD u PC ali da je prikopcan samo on

Pokreni DBAN (bootanje sa CD-a)

Toliko

Ili Hirens Boot CD

The perfect OS, MS-DOS! No patches, no root exploits for almost 30 years.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HDD Nemoguće formatirati

postoji li ovaj program kao usb live distribucija

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice