DAkle,komp se nakon nekog vrimena restarta,nije onakav restart kao na dugme nego se sve na 2 sekunde zamrzne i onda restart.bez ikakve poruke,bez ičega.
Sluti li netko na nešto?
hvala
DAkle,komp se nakon nekog vrimena restarta,nije onakav restart kao na dugme nego se sve na 2 sekunde zamrzne i onda restart.bez ikakve poruke,bez ičega.
Sluti li netko na nešto?
hvala
Kada ti se to počelo dešavati?
Jesi nešto instalirao ili OC-ao?
Može biti virus ili pregrijavanje neke od komponenti (CPU, GPU).
Možda napajanje?
Milion "mogućnosti" !
slutim na temperature i eventulano pregrijavanje. skini si ovaj besplatan program pa provjeri temperature. možda je problem i do rama, a može biti problem i do napajanja..idemo redom. prvo napravi ovo, pa ćemo dalje.
komp je bija isključen 2 miseca
na ati hd4850 je otiša vent,kad san prvi put ima restart,temp grafe je bila oko 120°(LOL)
sad san malo improvizira i hwmonitor prikazuje normalne temperature(~45°)
čekan da mi dođe vent naručen iz linksa.
koliko često se događa taj restart? svaki dan? više puta dnevno? kada je pc pod opterećenjem?
dakle, kažeš da si sada provjerio temp i da su normalne? što to znači da si improvizirao?
svako sat ipo,dva
temp su normalne sad stalno
dakle
vent je okrenut prema doli i izgleda da je rotor "ispa" i zapinje za nešto dok se ne prestane vrtit,ako ga vratin na pravo misto u stator sve je u redu - stavija san "podupirače" da ga guraju na misto XD
pa eto onda odgovora na tvoje pitanje, grafičke se ne hladi dobro, pa se pregrijava i restarta pc. ako imaš integriranu ghrafičku na matičnoj spoji se preko nje, dok ti ne dođe taj hladanjak izu linksa. jer ovako ti se samo može još više shebati.
edit: vidim da nema integriranu grafiku.
evo prominija san vent na grafičkoj,sve radi kako triba al ostaje problem sa restartanjem...
može li bit kakav virus?
napajanje?
Ja bi se uvatija grafe,moguče da je stradala.Šta drugo pomislt jer ti se to počelo događat nakon njene havarije.Ako nije to onda ram.
nevirujen da je grafa stradala jer je svaki dan opteretin do kraja i ništa ne bude.radi savršeno...
a komp mi i dalje očitaje 4 gb rama...da proban pločice(2x2gb) stavit u druge utore?
jedno pitanje...jel imas mozda windows 7 instaliran na tome?
win7 x64
win7 x64
Koji win 7? b7100-b7600 koji build od 7100 do 7600?
ajde sad kako da vidin koji je build?
EDIT: našaVerzija 6.1 build 7100
ajde sad kako da vidin koji je build?
EDIT: našaVerzija 6.1 build 7100
Možeš win reinstall i stavit b7600 jer se svakih sat-2 restarta b7100 win 7....problem rješen!
a lol.koji je razlog tome? i ako ovim riješin problem imaš pijanku od mene!
a lol.koji je razlog tome? i ako ovim riješin problem imaš pijanku od mene!
Evo ovako koliko sam ja inforimiran sve verzije builda do 7600 su beta (testne) one su vrjedile do neznam kojeg datuma i od tog datuma (a hebi me ako znam kojeg) se restarta svakih sat-2.
ma sve verzije nize od 7600 ti se restartaju sada do lipnja svako dva sata...nakon toga ce uslijedit ekran s microsoftovim pitanjem da uzmes
pravu verziju...rjesenje, instaliraj 7600, aktiviraj i to je to...