G35 Problem

poruka: 60
|
čitano: 6.648
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Logitech G35 PROBLEM!

imam jedan jako dosadan problem,kad stavim zvuk na 0% on se jos cuje i to samo sa g35 slusama koristim zadnje logitechove drivere i stvarno neznam vise sta da radim

ako netko moze neka prokomentira ovo ako ne nadem rjesenje danas do 2 sata saljem na servis

INSOMNIJA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 6:09 (CrNa StreLa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
G35 Problem

Sad sm i ja probao i kod mene se isto  cuje zvuk na 0%    

Hm,jel to slucajnost ili tako mora biti neznam,budem se s tim pozabavil i nadam se da cu naci rjesenje.

And Justice For All.... FUCK YEAH!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
G35 Problem

ako su samo zadnji, instaliraj one prije, a bug prijavi logitechu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: G35 Problem
ma proba sam sve drivere ali na svim isto..
INSOMNIJA!
18 godina
G35 Problem

moj ti je savjet da kontaktiras logitech, to često znaju biti driveri, možda im je to već poznato... a ako oni smatraju da bi sve trebalo biti ok, onda reklamiraj

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
G35 Problem

Zamolio bih forumase koji imaju navedeni headset da napisu jel imaju isti problem da im se cuje zvuk na 0%  i koje Winse imaju,jel se ne sjecam tog problema dok sam imal Vistu x64. Hvala!

And Justice For All.... FUCK YEAH!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Haf932 kaže...

Zamolio bih forumase koji imaju navedeni headset da napisu jel imaju isti problem da im se cuje zvuk na 0%  i koje Winse imaju,jel se ne sjecam tog problema dok sam imal Vistu x64. Hvala!

ako se to događa kod više korisnika onda je to driver

18 godina
G35 Problem

windows 7 x64, driver v1.01.178

ima zvuka na 0%... nove drivere sam stavio prije cca 2 tjedna, i od sada nisam stisavao na 0% (inace uglavnom idem na mute preko tipkovice) ali uvjeren sam da prije novih drivera nisam taj problem imao.

and the heavens shall tremble
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ajme retardacije necu vise nista logitechovo kupovat platia sam sluse 800kn sa velikim ocekivanjima a na kraju se ispostavilo da ih jedne steelseries siberia metu! isto tako sa tim slusama nemam zvuka u crysisu 2...jel netko zna kakav je to problem?
INSOMNIJA!
18 godina
CrNa StreLa kaže...
ajme retardacije necu vise nista logitechovo kupovat platia sam sluse 800kn sa velikim ocekivanjima a na kraju se ispostavilo da ih jedne steelseries siberia metu! isto tako sa tim slusama nemam zvuka u crysisu 2...jel netko zna kakav je to problem?

razumijem tvoju ogorcenost s obzirom na okolnosti ali slusalice su genijalne, imam ih otkako su dosle na trziste :)

prvi problem se i meni pojavio tako sto nije bilo zvuka u crysisu 2 pa sam nasao na netu da treba deinstalirati driver od sluski da bi radio. navodno je trebao izaci patch za crysis koji izmedju ostalih ispravlja i taj problem.

nakon crysisa sam i azurirao driver i evo da ti nisi rekao ne bi ni skuzio ovo s stisavanjem zvuka na 0%

15 godina
neaktivan

mene brine sto i bez drivera znaci softwarea instaliranog cujem zvuk na 0%..znaci da su sve sluse defektivne...

EVOmali update kako sam clan raznih americkih i engleskih foruma pitao sam tamo o tom problemu ali sam se GRDNO iznenadio kad sam cuo da ga oni NEMAJU.pa hebate WTF!?! da smo clan EU ovo nam se sigurno nebi dogadalo...nego ovako nas svi prče sve smece i losa roba tj otpatci koje drugi nece sve se izvozi u nas.

INSOMNIJA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 11:04 (CrNa StreLa).
15 godina
G35 Problem

Nisu to je bug na tim slušalicama, vjerujem da se to javlja više manje svima.

pero_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
CrNa StreLa kaže...
mene brine sto i bez drivera znaci softwarea instaliranog cujem zvuk na 0%..znaci da su sve sluse defektivne...

budem testirao poslijepodne kad dodem doma, al uvjeren sam da nisam imao taj slucaj ranije jer aktivno ih koristim vvise od godinu i pol - znao bi :)

15 godina
G35 Problem

meni se također cuje kad stavim na 0 win7...tako da nemoj odma blatit logitech

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
p4wner kaže...

meni se također cuje kad stavim na 0 win7...tako da nemoj odma blatit logitech

ma logitech je kriv 100% takav problem dogada se i na laptopu koi koristi XP

INSOMNIJA!
14 godina

I meni se također čuje zvuk na 0%, najvjerojatnije da je riječ o slušalicama, jer i bez instaliranih drivera se pojavljuje isti problem, barem kod mene. Meni osobno i ne smeta jer ne smanjujem toliko, a što se tiče problema sa zvukom u Chrysis-u 2 nisam imao tih problema, instalirao igricu, zvuk uredan, čist, surround itd. Moje mišljenje da nisam pogriješio kod slušalica, ne krivim Logitech zbog toga, samo riječi hvale sa moje strane!

14 godina
neaktivan

iman i ja te sluse i kod mene isto to pa san otvoria mixer i smanjia do kraja crticu na plugin container for firefox(jer se nespusti do kraja crtica) jer san slusa na youtubu.i tada radi tj nista se necuje

15 godina
G35 Problem

Evo da i ja javim da je i kod mene isto. Ako tko nađe riješenje neka javi... ili da svi pisemo logitechu...

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
G35 Problem

Ja imam Win XP Pro 32 bitne i kada stišam na 0 ništa ne čujem. Bdw, ja sam ih kupio u švabiji {#} pročitao sam da ovaj krivi tržište jugoistočne Europe pa samo napominjem. 

Choose your excuse: 1. Lag | 2. Reg | 3. Cheats | 4. Bad Server | 5. Bullshit | 6. Mouse | 7. Fps lag | 8. All of The Above
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cek i sta sad? ocito da sluse nisu ispravne tj problem se nemoze rjesit driverima jer je ista stvar i bez drivera...
INSOMNIJA!
15 godina

Ja mislim da nije to do slusalica jer kad stisnes mute necuje se nista. Tako da je vjerojatno ipak do drivera. Iako jucer dok sam igrao BFBC2 stisnem na tipkovnici (G510) mute ali nije iskljucilo zvuk. Budem jos malo isprobao...

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
18 godina
RonoN kaže...
CrNa StreLa kaže...

budem testirao poslijepodne kad dodem doma, al uvjeren sam da nisam imao taj slucaj ranije jer aktivno ih koristim vvise od godinu i pol - znao bi :)

e neka strka pa se nisam stigao ranije javiti - uglavnom, bez drivera stisavam na 0% i nista se ne cuje

15 godina
G35 Problem

Iskreno, ja nisam ni stavljao drivere... Cemu? Samo plug and play, radi i bok. :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
G35 Problem
jos jedan problem sa ovim slusama nema zvuka u witcheru 2...nista vise logishit ne kupujem
INSOMNIJA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CrNa StreLa kaže...
jos jedan problem sa ovim slusama nema zvuka u witcheru 2...nista vise logishit ne kupujem

da ih nsii malo u pod kad si toliko zivcan pa sad kao logitech kriv -.-

17 godina
neaktivan
G35 Problem

Ja isto sam imao takav problem i bilo mi je zao novaca koje sam dao jer creative blaster arene koje su duplo jeftije su duplo bolje

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Gamer kaže...
CrNa StreLa kaže...

da ih nsii malo u pod kad si toliko zivcan pa sad kao logitech kriv -.-

a evo javio se pametnjakovic...

http://forums.logitech.com/t5/Headphones-Headsets-Microphones/G35-Games-that-are-Incompatiable/m-p/623146

http://www.gamefaqs.com/boards/975399-the-witcher-2-assassins-of-kings/59167927

http://www.gog.com/en/forum/the_witcher_2/no_audio_support_for_logitech_g35

niko nema zvuka sa g35 na witcheru 2,progooglaj prije nego sto napises besmislice

INSOMNIJA!
15 godina
neaktivan
G35 Problem

aaa? Wtf, bas se poradovao da ću kupit G35 kad naiđem na ovu temu.

Jeste rješili problem ili?

Kruger
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
G35 Problem

Poslje toga ih nisam ni ukopcaval,al to mi svejedno ne smeta kad mi nikad ni nisu na 0% zvuka,a ionako stisnem mute na tipkovnici ak treba.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Poslje toga ih nisam ni ukopcaval,al to mi svejedno ne smeta kad mi nikad ni nisu na 0% zvuka,a ionako stisnem mute na tipkovnici ak treba.

To mi nije niti mali probem, problem bi mi bio da kupim BF 3 i da mi slušalice ne rade po*idzio bi. Da li se to dešava samo u toj igri ili?

Kruger
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice