G19,problemi.....

poruka: 6
|
čitano: 2.568
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
G19,problemi.....

Nakon nove instalacije Win 7 64 bit,G19 tipkovnica ima problema kad se prikopca na  racunalo,izbacuje mi error ,,usb device not recognized,,,,,,,,,,,bla bla ,lcd mi neradi,osvjetljenje isto.....

Bios je update-an,zadnji driveri,sve sve,imao sam i prije istih problema ali sam sve rijesio nadogradnjom biosa,ovaj put nece

WTF...........Imali tko kakvih ideja

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: G19,problemi.....

Možda bih pomoglo vračanje BIOS a na Load Default option, moglo se destit da si zabunom kad si radio update biosa promjenio ti ili računalo važne parametre BIOS a, drugo mi ništa ne pada na pamet osim ovog da jedino uradiš pa javiš kako je prošlo, ak si radio i čistu

instalaciju win7 pa kažeš da nije pomoglo onda sigurno problem leži u BIOS.

13 godina
protjeran
G19,problemi.....

Instaliraj drivere od tipkovnice onda bi trebalo radit

Živjeti za BUG i umrijeti za BUG
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
G19,problemi.....

Instaliraj drivere od tipkovnice onda bi trebalo radit

Živjeti za BUG i umrijeti za BUG
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vidis to mi nije palo na pamet.............{#},kolega

17 godina
neaktivan
Yellow man kaže...

Nakon nove instalacije Win 7 64 bit,G19 tipkovnica ima problema kad se prikopca na  racunalo,izbacuje mi error ,,usb device not recognized,,,,,,,,,,,bla bla ,lcd mi neradi,osvjetljenje isto.....

Bios je update-an,zadnji driveri,sve sve,imao sam i prije istih problema ali sam sve rijesio nadogradnjom biosa,ovaj put nece

WTF...........Imali tko kakvih ideja

Ja sam debilno prolio 3 dcl nesa po njoj i sad je polu-mrtva.Radi LCD i volume kotacic ali ostale tipke ne rade.Pretpostavljam kratak spoj na PCB plocici.Ako je zelis prodati ja bi je kupio za razumnu cijenu???

dasHHa
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 23:52 (dasHHa).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice