ECS 945p-a i win 7

poruka: 3
|
čitano: 798
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
ECS 945p-a i win 7

Prijatelj mi ima navedenu maticnu s starim porescotom 3.0ghz (1mb), 2x1gb, 7300gt. Sad ja cu mu slozit d 805, stavio bi neki  core 2 duo al nazalost ne podrzava, pa sam primoran stavit pentium D i oc-at malo, znam da je relativno slab i da se grije, al je dosta snazniji od single cora koji je trenutno gore. Za graficku mu mislim stavit 9800gt (asus) tako da se moze poigrat malo i novijih naslova. JEdina stvar sta me muci je sto maticna nakon sto instaliram win 7 32bit kad pocne boot-at  stalno daje BSOD, i nikako da proradi s 7-icom. Glupo mi je gore drzat win XP sp3, jer nema podrske za dx 10 i sustav je vrijeme odavno pregazilo . Kaj se tice viste, na maticnoj pise da ima podrsku ali nekako mi je taj sustav nedoradjen i bugovit. Ima li ko kakvih ideja ili slicnih iskustava?

RAKIA connecting people!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: ECS 945p-a i win 7
gymboy kaže...

JEdina stvar sta me muci je sto maticna nakon sto instaliram win 7 32bit kad pocne boot-at  stalno daje BSOD, i nikako da proradi s 7-icom.

Sta pise na bsod-u? sto je uzrok?

17 godina
neaktivan
ECS 945p-a i win 7

Kaze koliko se sjecam, memdump, nesto vezano za memoriju, sto mi je cudno jer memorija koja je nutra sam ja koristio i potpuno normalno se ponasa... supertalent 667mhz cl 4 (pas. hladnjaci), radi stabilno na 900 s cl 5. U xp je sve pet, al win 7 nikako da zboota.

RAKIA connecting people!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice