Chipset pomoć!

poruka: 4
|
čitano: 1.020
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Chipset pomoć!!!!
pitanje

Pozdrav društvo!

Ovako. Imam jedno pitanje u vezi hlađenja chipseta. Prijatelj mi ima nforce chipset na Asusovoj matičnoj i prilikom stavljanja jednog hladnjaka dotaknuo ga je i on se miče. Mislim hlađenje na chipsetu se miče. Dal mi možete reći jeli normalno da ima malo "lufta" ili hladnjak mora biti čvrst i stabilan. Hvala!!!!!

Procesor: AMD Athlon 64 X2 4200+ Matična: MSI K9N Neo V2 Grafička kartica: MSI Nvidia 8400GS 512MB RAM: 2GB HDD: Maxtor 160GB Monitor: Philips 190CW Kućište: Coolmaster
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Chipset pomoć!!!!
UltimateRazor kaže...

Pozdrav društvo!

Ovako. Imam jedno pitanje u vezi hlađenja chipseta. Prijatelj mi ima nforce chipset na Asusovoj matičnoj i prilikom stavljanja jednog hladnjaka dotaknuo ga je i on se miče. Mislim hlađenje na chipsetu se miče. Dal mi možete reći jeli normalno da ima malo "lufta" ili hladnjak mora biti čvrst i stabilan. Hvala!!!!!

Mora biti čvrsto pričvršćen za chipset
inače uopče ne hladi
Q6600 3,33Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1120mhz XFX 8800GTS 512mb
16 godina
neaktivan
RE: Chipset pomoć!!!!

Možda se može malo rotirati ali ne micati prema gore ili u drugim pravcima jer ne smije imati nikakvog lufta.

Nek ti frend pogleda da li mu je samo iskočio onaj plastični pin ili mu se možda potrgao. Ako se strgao onda mora pod obavezno mijenjati taj hladnjak ako misli zadržati matičnu ploču.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2009 11:38 (w41ker).
17 godina
Chipset pomoć!!!!

reci mu neka uzme šarafciger (kako bi vi rekli) i neka to zavida Belji se

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice